maandag 20 juli 2015

Linido wandbeugel

Comfort en gemak in de badkamer. Uw klant is minder mobiel geworden, maar wil wel graag thuis blijven wonen. Onze hulpmiddelen voor badkamer en toilet geven de gebruiker precies de benodigde extra steun. Zoals een stevige wandgreep of een douchezitje.


Dit maakt het mogelijk om veilig alledaagse dingen . Een wandbeugel is een handige steun die u overal kunt plaatsen: in de douche, naast de wastafel, bij het toilet, maar ook in de keuken, de gang of de slaapkamer.

Daarmee kunt u veilig gaan zitten en weer opstaan. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten . Gebogen wandbeugels Ergogrip 45° en 90° in verschillende maten voor naast toilet, bad of douche. Wandbeugel Ergogrip, recht. Altijd deskundig advies, snel thuis bezorgd en boven de €5- zijn verzendkosten Gratis! De ergonomische eigenschappen van de wandbeugel zorgen ervoor dat zowel een grote als een kleine hand de beugel stevig kan vasthouden.


Doordat de buis van de beugel graden is gebogen, in plaats van . Met de LinidoSolutions Ergogrip zijn vele toepassingen denkbaar: naast het toilet, bij het ba in de douche, in de hal of bijvoorbeeld aan de binnenzijde van de badkamerdeur, zodat deze gemakkelijker dicht te trekken is.

Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Verkrijgbaar in diverse lengtes. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende maatvoeringen en kleuren.


De buiging op het einde van de beugel bevordert een natuurlijke houding van hand en pols. U kunt de beugel vastpakken zonder de vingers te . Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. De muurbevestiging van deze wandbeugel is geschroefd.


Klik hier voor het hele . Grotere wandbeugels krijgen een extra muurflens ter versteviging. Nieuw Ophalen of Verzenden. Dankzij de ergonomische diameter van de buis past zowel de grote als de kleine hand stevig om de beugel. Hierdoor heeft u voldoende bewegingsvrijheid.


Tevens behouden uw hand en pols de natuurlijke positie, doordat de buis van de beugel graden is gebogen in plaats van de traditionele graden. Deze wandbeugels in antracietgrijs accentueren niet alleen de moderne stijl van uw badkamer. Ze zijn ook nog eens beter te zien en daardoor veiliger voor de gebruiker. Per jaar komen meer dan 240.


Toiletbeugel Linido opklapbaar RVS gepolijst.

Praktische en sterke wandbeugel Linido. Zacht antislipmateriaal voorkomt wegglijden. De wandbeugel Easybar zonder boren is in enkele seconden te bevestigen en te verwijderen.


Linido wandbeugel is verkrijgbaar in diverse lengtes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts