woensdag 29 juli 2015

Inverter petroleumkachel foutmelding

Petroleumkachel (invertor). Hartelijk dank dat u één van onze kachels hebt gekocht. Op het display verschijnt dan de foutmelding “EO” en de kachel schakelt automatisch uit. Wanneer het display een foutmelding toont, of wanneer één van de onderstaande symptomen optreedt, dienen de volgende maatregelen . PARAFFIN INVERTER HEATER SHOWING A CONSTANT EFAULT.


Heb je een foutmelding op je Qlima kachel? Hier lees je wat je kunt doen. We hebben een petroleum kachel gekregen, maar hij geeft een foutcode. Het schijnt dat die code zegt dat ie schoongemaakt moet worden. Dat hebben we geprobeer maar hij wil nog steeds niet.


Bij de winkels die ze verkopen hebben ze (ja, ja) geen idee waar je onderhoud kunt laten uitvoeren. Foutmelding ook nergens terug te vinden. Tosainne plus wat ze voorschrijven gebruikt dus daar kan het niet aanliggen. Heb al jaar ervaring met een petroleum kachel , een inverter dus daar is het probleem ook niet denk ik dan. Is nu dagen in gebruik . Reageer op deze vraag Misbruik melden.


Luchtfilter is uitgeblazen,het vuurtje zelf ook. Inverter petroleumkachel type SRE 163. INVERTER breidt zijn gamma uit met kachels die aangepast zijn aan elke behoefte.


Bij ons vindt u het product dat u zoekt, zowel voor kleine als grote ruimtes. Met zijn aantrekkelijk design en frisse kleuren harmonieert de Minimax als verwar- mingstoestel perfect met uw interieur. Een Minimax hebben, volstaat al. Als een verbranding met te weinig zuurstof gebeurt krijg je roet en CO ( koolstofmonoxide).


CO is heel giftig, omdat het de plek van zuurstof in je bloed inneemt en niet meer loslaat. Wetenschappelijk heb ik niets kunnen vinden. Alles is toch een geldkwestie. Geurloos systeem voorzien van elektronisch bedieningspaneel werkzaam op 2volt.


Verbranding zonder oliekous. Eenvoudige en - wagaparts. Meld misbruik of ongepaste inhoud . Laser petroleumkachel deze is nog gelijk nieuw en niet veel gebruikt deze kan getest worden doe een goed bod en deze ka… Prijs o. Bovendien is deze veilige kachel uitgerust met een timer, een thermostaat, een . Info over petroleumkachel inverter.


Resultaten van zoekmachines! Alarm te weinig brandstof. Te lang te ON knop ingedrukt. Duwen op OFF en nadien terug op ON.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts