maandag 27 juli 2015

Faber opti myst 600 handleiding

De vraag is wat er aan de hand kan zijn bij mijn haard. De vlammen komen niet meer zo hoog als eerst en komen amper boven het hout uit. Ik heb alles schoongemaakt en de stand van de vlammen staat op de hoogste stand.


Wat kan ik nog meer doen? Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Lees de handleiding aandachtig door voor een veilige installatie, gebruik en. Producten uit het Optimyst assortiment worden door de volgende octrooien en octrooi-applicaties beschermd: Groot Brittannië GB . Het enige dat u nodig heeft is een stopcontact. Af en toe vult u het waterreservoir bij en u kunt weer uren genieten van een fraai schouwspel met levendige vlammen.


BEWAAR DEZE GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR. TOEKOMSTIGE NASLAGDOELEINDEN. Plaats plastic onderdelen niet in een vaatwasser.

Schuif alleen de lade eruit als het waterreservoir gevuld dient te worden, of een lampje moet worden vervangen, anders zult u per ongeluk het waterniveau veranderen en. NEW Nieuwste elektrische opti myst 2. Deze schitterende haard besteld u veilig en snel bij Haardjesland. Dimplex North America Ltd. Klein, handig, mooi en nog makkelijker in te bouwen. Daarbij toch nog net even wat groter dan zijn broertje de cassette 4slimline . Opti - myst 400RH Cassette - Operating Instructions - Duration: 5:06.


Gratis verzending – Profiteer nu van deze. Het beproefde Opti – Myst principe is niet nieuw en de vrij te plaatsen cassettes ook niet. Snelle levering en achteraf betalen! Het gaat hier om een elektrische haard. Dus geen as, rook of gesleep met zware houtblokken.


Het kistje is heel eenvoudig te plaatsen en kenmerkt zich door het 3-dimensionale Opti - Myst slimline vuurbeeld. Het is een kwestie van de. Het vlameffect wordt gecreëerd door verlichte ultra-fijne waterdamp.

Faber Gala opti - myst Pdf User Manuals.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts