dinsdag 28 juli 2015

Gaskachel occasion

Hoogrendement gaskachel Dru Bremen 4jaar oud. KW , HR Beschikbaar vanaf mei. Koop of Verkoop gaskachel op Marktplaats. Vind gaskachels op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Wij hebben gaskachels al vanaf €19- gereviseerd en met volledige garantie! Aangeboden bijmultiflame: de nieuwe mobiele gaskachel broilfire 3. Kw blueflame gaskachel metthermostaat. Wij verkopen alleen veilige gereviseerde gebruikte occasions gaskachels v. Gebruikte gashaarden zijn bij De Heide Smid ook te verkrijgen.


Doorlopend hebben wij een wisselend aanbod van gebruikte gas haarden op maat. Tweedehands kachel, iets voor u?

Wilt u een nostalgische gaskachel zoals deze kogelkachel of wilt u een inzethaard plaatsen in uw bestaande open haard? Maar natuurlijk hebben wij ook robuuste houtkachels tweedehands staan. Geniet van de heerlijke warmte van een gashaard. Echt vuur, maar met alle voordelen van een moderne gashaard. Zoekt u een praktische en mooie kachel?


Een gaskachel of gashaard is sfeervol, makkelijk in gebruik, comfortabel en verkrijgbaar in verschillende stijlen, vermogens en prijsklassen. U kunt kiezen uit hangende modellen, gashaarden. De allermooiste gaskachels voor de scherpste prijzen vindt u bij Vurig Verlangen.


Ons assortiment is erg uitgebrei zo vindt u bij ons altijd wel een gaskachel die bij uw interieur past. Bovendien zijn prijzen van onze gaskachels allemaal erg betaalbaar. Gaskachel van het merk FLANDRIA. In zeer uitzonderlijk goede staat.


Slechts korte tijd gebruikt ( minder dan 1uren ). Zuinig en milieuvriendelijk. Bijzet Kachel op benzine ideaal voor .

De meeste gashaarden zijn door ons te repareren, te onderhouden en . Voordelig genieten van warmte in huis? Verkoop en onderhoud gebruikte gaskachels en gashaarden. Bezoek ons in Amsterdam!


Wij bieden zowel moderne als klassieke gaskachels aan. Dit mag echter niet warmer worden dan 1graden. Hiermee is de Ecofan 806CA speciaal geschikt voor kachels met een lage temperatuur, zoals bijvoorbeeld gaskachels en speksteenkachels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts