maandag 13 juli 2015

Skvr dalweg

SKVR, ook bij jou in de buurt! Wist jij al dat je bij jou in de buurt muziek- en danslessen kunt volgen? Maak kennis met instrumenten, zang en dansstijlen en ontdek wat bij jou past.


Muziek Op elke leeftijd kun je met muziekles . Je krijgt elke week uur les.

Je kan het hele jaar door instromen. Iedere eerste zaterdag van de maand zijn nieuwe leerlingen welkom om zich in te schrijven. Muziekles bij de leukste muziekschool in Rotterdam. Dalweg in Rotterdam Zuid. Met locaties in Rotterdam en Capelle aan de IJssel is er altijd wel een muziekles bij jou in de buurt.


Of je nu beginners bent of al gevorder kort of lang les wilt hebben, je vindt jouw ideale muziek cursus bij SKVR. De openingstijden zijn: Maandag gesloten. Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 09.

Zaterdag en zondag gesloten. Tijdens vakanties gesloten. Dansen, tekenen, schilderen, toneelspelen, zingen, fotograferen, verhalen schrijven, muziek en filmpjes maken! Loop binnen en probeer een lesje. De Theaterlessen vinden . Kom kijken en luisteren, muziekinstrumenten uitproberen en kennismaken met onze muziekdocenten.


SKVR Razende Reporter - Duration: 2:49. Start met presentatie docentenensemble. De theaterlessen vinden . Fotografie: Hester Blankestijn.


Deelnemers kunnen meedoen en vragen stellen aan de docenten. HipHopHuis x SKVR presents. Geef zelf les over wayang-gamelan.


In deze training krijgen de leerkrachten . Wat zijn de ambities van jongeren uit Rotterdam Zui waar lopen ze tegenaan en wat hebben ze nodig? Op juli sloot de SKVR het eerste seizoen van HOUS af met workshops en presentaties voor en door jongeren die actief zijn in projecten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts