woensdag 22 juli 2015

Moderne schouw maken

Een schouw maken in 2x 1sec deel 1. Unsubscribe from Mark Woudstra. Deze pin is ontdekt door anique Van. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Geef de schouw rondom de haard een andere kleur dan de rest van het interieur.

Zo maak je de haard een mooie . Moderne brede gashaard van Boley. Het is vanzelfsprekend dat je de schouw het centerpunt van de woonkamer wilt maken , maar het tv-toestel mag natuurlijk ook niet ontbreken! Bij bovenstaande woning werd gekozen voor een stijlvolle schouw waarbij extra ruimte voorzien werd voor een tv-meubel en decoratie.


Van traditionele designs tot ultra moderne varianten, ongeacht je. Gedetailleerde omschrijving: Omschrijving: Ik wil in onze woonkamer een moderne schouw laten maken die doorloopt tot aan plafond. In de schouw willen we een sfeerhaard laten inbouwen.

Dit zal waarschijnlijk elektrisch zijn. De sfeerhaard schaffen we zelf aan maar in overleg ivm de gewenste . Om deze open haard tot een centraal element te maken , is gekozen voor het plaatsen van een grote, moderne spiegel op de schouw. Deze wordt bij de open haard betrokken waardoor het samen een prachtig geheel vormt. Veel meer heeft deze slaapkamer, qua sfeer en uitstraling, ook niet nodig.


Een minimalistische vormgeving in een eigentijds interieur. Hedendaags design in een oude boerderij. Een strakke lijnvoering in een klassieke woning. Elegant Design zorgt voor de juiste sfeer in uw woonkamer. We maken graag tijd voor u om alle mogelijkheden te bespreken.


Voor zowel nieuwbouw als renovatie van . Dankzij het eenvoudige design zijn. Doordat de haard in combinatie . De verschillende mogelijkheden worden samen besproken en we geven u advies bij het maken van uw keuze. Rekening houdend met de gewenste stijl, de afwerkingsmaterialen en de gekozen haar kunnen wij een 3D-presentatie met foto-kwaliteit maken.

Zo krijgt u een goed idee van hoe uw sierschouw er zal uitzien in . Italiaans marmer stuc, zo maak je. Een sierschouw kan je haard of kachel helemaal compleet maken. Antieke sierschouwen, moderne sierschouwen, enzovoort: je vind sierschouwen in diverse stijlen. Slechts het lokale snelverkeer zal ook van deze oude verbinding gebruik kunnen blijven maken. Rijkswaterstaat zal het gelijkvloerse verkeersknooppunt aanleggen dat ongeveer voor de deur van het café-restaurant „Het Haagsche Schouw komt te liggen.


Wat u wilt, kunnen wij maken. Wilt u een maatwerk plateau van Belgische hardsteen om uw mooie driezijdige gashaard heen? Wij verzorgen dit voor u. Wilt u met een andere steensoort een soort bank maken waaronder u hout kan stapelen of een krantenbak kwijt wilt?


Heeft u zelf een tekening of een . Op zoek naar een tijdloze en moderne schouw ? Dan is de schouw toronto wat voor u. Daarnaast is het ideaal te combineren met uw haard. Haarden en schouwen van natuursteen waren vroeger standaard in grote huizen. Logisch: ze zijn een sierraad voor het interieur.


Want naast een klassieke vorm maken we ook moderne haarden en schouwen. Bij ons is elke haard maatwerk en wordt speciaal voor u met de hand gemaakt, precies volgens uw . Je kent ze wel, die oer-Vlaamse interieurs in typische fermettestijl: donkere deuren, een gemetselde schouw , eikenhout in de keuken, bruine tegels in de badkamer. De nis voor de televisie is bekleed met zwarte melamine, om de beleving van het tv-kijken intenser te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts