woensdag 8 juli 2015

Binnenspeeltuin achterhoek

Over paar weken is het alweer herfstvakantie. De kinderen hoeven niet naar school, dus misschien is er wel tijd om een dagje wat leuks te doen. Wordt het winkelen, de dierentuin of een middagje naar de bioscoop?


Misschien is er wel een leuke speeltuin in de buurt? Wij hebben een lijst gemaakt met leuke speeltuinen . Kom spelen bij Hof van Eckberge.

Wij bieden eindeloos speelplezier voor jong en oud: bezoek onze kinderboerderij, kom bowlen, lasergamen, snoezelen en spelen in onze binnenspeeltuin en buitenspeeltuin. Megapret is de leukste speeltuin van Gelderland. Het kinder speelparadijs biedt vertier voor jong en ou zowel binnen als buiten! Lees dan dit blog en ontdek onze ervaringen met Avonturenpark Sevink Molen. Achterhoek met kinderen, dagje uit kinderen in Achterhoek.


Uniek familie pretpark voor kinderen in Gelderlan bij Doetinchem met buitenspeeltuin, binnenspeeltuin en poppenkast. Ook hebben ze er voedingsruimte Bebe Mundo waar je makkelijk borstvoeding geven kan. Sevink Molen in Winterswijk is een recreatiepark bestaande uit een avonturenpark, camping, pannenkoekmolen, restaurant, bungalowpark en groepsaccommodaties.

Binnen spelen bij kinderspeelpardijs Ballorig kan op locaties in NL. Overdekt spelen met de kinderen is nog nooit zo uitdagend geweest. Kinderen beleven urenlang speelplezier in onze ruime speeltuin met onder andere een reuzenglijbaan, schommels en een springkussen. Marveld Recreatie is uitstekend geschikt voor kinderuitjes. Helemaal met onze fantastische attractiespeeltuin!


Een spannende omgeving voor kinderen, aangezien de historie van. Een resultaat waar we trots op zijn! De vele speeltoestellen zorgen voor uren. Met de kinderen naar de speeltuin ? Kiddiez speeltuin is een nieuw, jong en enerverend overdekt speelparadijs.


Voor ieder kin van uw net kruipende baby tot aan uw actieve tiener. Het is lekker klimmen en klauteren bij openluchtspeeltuin Schoneveld. Binnenspeeltuin : Het Land van Jan Klaassen.


Binnen in het grote kasteel van Jan Klaassen is van alles te beleven: Spelen, poppentheater en mee met de trein. Ga een dagje lekker binnen spelen in Lochem! Onze Indoor Speeltuin Max en de rakkers is ook ideaal voor verjaardag, kinderfeestjes en schooluitjes. Ook voor de ouders is het de plek om bij elkaar te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts