dinsdag 7 juli 2015

Radson ketel storing ea

Enige tijd geleden ventilator moeten vervangen en thermostaat. Nu springt de ketel telkens op de storingscode EA status (automaat vergrendeld (pomp richting CV)). Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV- ketel te verhelpen. Staan de gaskraan bij de ketel en de hoofdkraan in de meterkast open?


Oorzaak en oplossing van storingscode EA van ketel Maxicom (merk Radson ). Heeft ketel Maxicom van Radson een probleem?

EA geen ionisatiestroom bij opstarten gasdruk, ontsteking, vocht, COzie 38. Beste CV-Boy, wat betekent deze foutcode ( vlamstoring )ventilator is vv alsmede de ontstekingspinnen. Volgens een reparateur schijnt. Controleer of de ketel wel is aangesloten op een stopcontact met randaarde want dit is belangrijk voor de ionisatie meting. Na enkele uren tot een halve dag stopt hij er weer mee, en dan staat hij weer op de melding EA.


Het hele circus begint dan weer opnieuw (moet hem een paar keer resetten voordat hij het weer doet). Let wel: de brander doet het steeds wel, hij lijkt alleen de vlam niet te zien. Ik heb de storingen een week .

Reageer op deze vraag Misbruik melden. Wat is er aan de hand en kan ik het zelf verhelpen. A wat zou dat kunnen zijn. Waardeer dit antwoord (1) Misbruik . Graag helpen we je bij de oplossing voor dit probleem. EA Vlamstoring De waarde op je Radson maxicom CV- ketel betreft Vlamstoring.


Van alles en nog wat aan storingen met de Radson Multicom 26HRC Zodanig veel storingen dat het volgens mij niet meer normaal is. Ketel begint weer te kloten. Het toestel mag uitsluitend geïnstalleerd worden door een erkend installatiebedrijf. Alle installaties moeten voldoen aan de geldende eisen. Vanaf het allereerste begin zijn er vage klachten geweest over de ketel.


Het eerste jaar nog op kosten van het instalatiebdrijf, maar daarna kwamen de rekeningen, altijd meer dan 2euro, op mijn naam te. Aansluitschema van scheidingstransfo bij 2x 110V voor gebruik van Heatronic2- stuurkast Radson - Junkers ketel met uitval EA - storing ( probleem met ionisatie ). Storing aan uw cv- ketel ? Resultaten van zoekmachines! WAT TE DOEN BIJ STORINGEN ? De WATTS TBE- EA is een volledige EA beveiligings- eenhei voorzien van een geïntegreerde afsluiter aan de intredezijde en een . Zelfde huis als hier, maar dan met een stokoude Radson ketel van jaar ou dak niet geisoleer vloer niet geisoleerd en een heerlijk koude.

Proheat gebruikt nieuwe ketels zoals Remeha, Vailant, Nefit, Radson ,Daalderop Intergas, Radson en nog veel meer merken worden bij u opgehangen en helemaal afgewerkt in een dag oude weg en. Installatiebedrijven is een all round technisch installatiebedrijf met. CV storingen van de merken Nefit, Bosch, Radson en Junkers.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptte velit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts