vrijdag 30 mei 2014

Intergas cw4 of cw5

Het is de combiketel die echt alles . Home Producten Ketels vergelijken. Heeft u vloerverwarming vergeet dan niet een keerklep mee te bestellen. Deze HRE combi ketel werkt met opentherm communicatie waardoor bijna alle thermostaten compatible . Hoe hoger het getal er achter (dat kan CWof CWzijn, bijvoorbeeld), hoe meer warm water tegelijk de cv-ketel kan produceren. CWlevert per minuut ongeveer 8.

CW, CWof CWvoor respectievelijk of liter warm water per minuut. Met badkamers zou ik wel voor CWgaan, dan kan je tenminste probleemloos tegelijk douchen en vult het bad wat sneller. Daarnaast heeft deze ketel een A-label pomp en een draadloze ontvanger waardoor makkelijk een draadloze thermostaat kan worden aangesloten.


De HReco is verkrijgbaar in zowel een CW CWals CWklasse. Unieke dubbele HR- technologie . Kombi Kompact HRECOCW€ 1. Bent u op zoek naar een Intergas CV-Ketel? Bij ons kunt u Intergas CV ketels kopen, en laten installeren.


Bij Volta Limburg bieden wij u de keuze uit verschillende type Intergas CV-ketels die u kunt kopen of huren, en leggen we uit waarom we Intergas adviseren!

De combiketel die écht alles combineert. Wat alle Intergas Kompakt HR ketels met elkaar gemeenhebben is hun hoge comfort, lage energieverbruik en geringe uitstoot van schadelijke gassen. De intergas kombi kompakt hre vertegenwoordigt een nieuwe generatie hr- ketels. De traploos modulerende HR-ketel reageert automatisch op uw warmtebehoefte.


De Intergas Prestige is een revolutionaire innovatie van Intergas. Bovendien is het toestel voorzien van een . De nieuwe Intergas Xtreme is een CWtoestel met een vermogen van 3kW. Van een cv ketel verwacht u behaaglijke warmte in uw woning en alle gewenste hoeveelheden warm water in uw badkamer en keuken. Dankzij het brede aanbod -u kunt kiezen uit CW CWen CWtoestellen – weet u zeker dat Intergas ook voor u de perfecte . De grote tapwaterhoeveelheid maakt dat deze cv-ketel uitermate geschikt is voor een twee -onder-één . Met een eigen ontwikkeling en productie levert Intergas producten en oplossingen volgens de hoogste Read more.


De Consumentenbond maakt in de test geen onderscheid tussen de warmwaterklassen ( CWen CW). Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR CV-ketels. Intergas is een innovatief Nederlands bedrijf dat sinds jaar en dag vooraan staat in technologische . Mocht u hulp nodig hebben bij het selecteren van de juiste cv-ketel maak dan gebruik van onze ketelkiezer. Een Intergas ketel van Holland Warmte, Warmte zonder Zorgen.


Hier vindt u alle Intergas CV ketel modellen en prijzen. Meer informatie op onze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts