woensdag 28 mei 2014

Ziggo werkzaamheden vandaag

Vul een geldige huisnummer in, zonder toevoeging. De combinatie van je postcode en huisnummer kennen we niet. Heb je misschien een typfout gemaakt ? Wanneer is het opgelost?


Er staan geen werkzaamheden gepland voor deze postcode.

Er zijn geen storingen bekend in jouw . Zo werken we vandaag aan het netwerk van morgen en houden we de boel draaiende. We hebben geen werkzaamheden gepland op dit adres We hebben geen storingen gevonden op dit adres . Meld je dan aan voor updates per sms. Onze tips of onze webcare helpen je verder.


De kabelmaatschappij is actief in. Laat dan hieronder een reactie achter.

Wij staan klaar voor al je servicevragen (ook op feestdagen). Ik heb al de hele ochtend geen internet en gisteravond ook al niet”, is ze sceptisch. En ik zag via Whatsapp dat veel mensen uit Brandevoort daar ook last van hebben.


Dus ons probleem is absoluut nog niet opgelost. Klanten klaagden sinds dinsdagavond over traag internet van de provider. Bij werkzaamheden aan een dam raakte een buis met twee glasvezelkabels beschadigd.


Het heeft onze hoogste prioriteit. We gaan ervan uit dat de storing vandaag verholpen is. Er komen vooral meldingen binnen uit het noordoostelijke deel van Overijssel.


Klanten van de provider konden niet internetten en bellen. Op internet klaagden gebruikers dat ze enkele uren niet aan het werk konden door de storing. De internetstoring is nu grotendeels voorbij.


Echt vervelen want dat duurt enkele uren. Excuus voor de overlast. In onder andere Alphen, Roelofarendsveen, Oude en Nieuwe Wetering, . Als vandaag iemand naar jou toekomt en zegt: ej Houtenklaas, het is vandaag juli, dan zeg jij: nee het is februari.

ZOETERMEER - De internetstoring in Zoetermeer gaat langer duren dan verwacht. Voor het herstel moet de hele kabel worden vervangen, . Men sleutelt geregeld aan het kastje hier in de buurt , maar het wordt er niet beter op! Vandaag heb ik zowaar al 10 . Ziggo storing in Woerden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts