donderdag 22 mei 2014

Dovre 300cb

Met het stevige vermogen kan de kachel prima een grotere . Afmetingen BxHxD: 810x730x3mm. Lengte houtblokken: cm. Nominaal vermogen: kW. Minimaal vermogen: kW. Maximaal vermogen: kW.

Hout Hout brandt helemaal op en geeft een grotere verbran. Koop of Verkoop dovre 3op Marktplaats. Vind dovre 3op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Traditionele houtkachel met Noorse figuren, vanaf met secundaire verbranding. Bij deze verkopen wij onze houtkachel wegens aankoop pelletkachel. Mooie klassieke kachel, uiteraard wel gebruikt. De traditionele Dovre houtkachels zoals de 300CB met Noorse motieven staan in ieders geheugen gebrand als symbolen van huiselijke gezelligheid en behaaglijke warmte.


Deze houtkachels zijn gemaakt uit het gebruikelijke, hoogwaardige gietijzer van Dovre , de ideale warmtegeleider.

De vrijstaande houtkachel 300CB. Het merk Dovre staat al jaar garant voor kwalitatieve, gietijzeren houtkachels. De haarden geven een geweldige sfeer dankzij het tijdloze en klassieke design. Het Air Wash-glasbeluchtingssysteem zorgt ervoor dat u nauwelijks roetaanslag op de ruit kijgt. Daardoor hoeft u minder vaak schoon te maken.


Symbool van huiselijke gezelligheid en behaaglijke warmte. De voordelen van winkelen bij kachelsenhaardenwinkel. Je kan het zo gek niet bedenken en wij . De Dovre houtkachel zoals de 300CB kenmerkt zich met Noorse motieven die in ieders geheugen staat gebrand als symbolen van huiselijke gezelligheid en behaaglijke warmte.


Ontdek de voordelen van echte kwaliteit en koop in Duitsland! Een heuse traditionele Noorse houtkachel: een echt symbool van huiselijke gezelligheid en behaaglijke warmte. Noorse motieven ( figuren) zijn typisch voor deze kachel met vaste stookvloer en zij- of bovenaansluiting.


Dovre 300CB houtkachel nu ook bij 123-Kaminofen te koop. Ook verkrijgbaar met capaciteit 120men 80m3 . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts