vrijdag 2 mei 2014

Ok tijdschakelaar handleiding

In deze video ziet u hoe u op eenvoudige wijze de analoge tijdschakelaar van Legrand instelt. Ik wil een tijdschakelaar met pinnetjes gebruiken voor de eerste keer. Alleen heb ik helaas de beschrijving niet.


Kan iemand me misschien uitleggen hoe dit werkt ? Ik heb er een foto van bijgedaan.

Ik hoop dus dat ik iets over het hoofd zie. Hoe stel ik de tijdschakelaar in merk OK art. Waardeer dit antwoord (34) Misbruik melden. Kent u iemand die het antwoord hierop weet?


Deel een link naar deze . Download hier gratis uw Schakelklok handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. HandleidingKwijt is dé site voor het vinden van een handleiding , gebruiksaanwijzing of bouwtekening.

Dan gaan we gratis voor u op zoek! Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Alecto DTS-8Schakelklok.


Deze schakelklok heeft een dag -en weekprogramma. Je kunt hem manueel bedienen en maximaal schakelopdrachten instellen. Afwerkingskleur: cream Nikobus referentiecodes . Een tijdschakelaar of schakelklok is energiebesparend en heeft een afschrikkende werking op ongenodigde gasten. Bestel direct online bij KARWEI.


Na keuze van de gewenste schakeltij de gewenste wijziging doorvoeren. Bevestigen van het gekozen bedieningssymbool. Er zijn rijen met pinnen binnenring en een buitenring. Dan is de tijd ingedeelt in 15minuten. Deze handleiding maakt deel uit van het product en dient in het bezit van de eindgebruiker te.


De tijdschakelklok bevindt zich in het submenu. Aansluitend worden de weekdagen geselecteerd op welke het schakelproces uitgevoerd zal worden. Page Friday, March 1.

Functieblok tijdschakelaar. Het in deze handleiding beschreven timerbedieningselement wordt gebruikt voor het handmatig en tijdgestuurd schakelen en dimmen. Alle ingevoerde gegeven die eerder met de OK -toets zijn bevestigd worden overgenomen. Eerder maakten we gebruik van een analoge klokschakelaar en hoorde je de klok tikken, wat irritant was. De tip die we gelezen hadden om hem eerst te laten acclimatiseren door hem minuten in een stopcontact te zetten, hadden we gedaan.


Misschien moet je even de handleiding doorworstelen, maar een kind kan . Anti-diefstal tijdschakelaar : Simuleert de aanwezigheid van personen en beschermd uw huis. Op welke dagen deze schakelin- gen herhaald zullen worden. Ter bevestiging van uw invoer drukt u op „ OK “. Individuele benoeming en etikettering van. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen.


Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Neem dan contact op met onze klantenservice. Staande lampen Ace Corten.


Uponor is in geen geval aansprakelijk voor enige indirecte, bijzondere, incidentele of gevolgschade dan wel verliezen voortvloeiend uit het gebruik. Systeem is Totaal ingeschakeld. Analoge (PSTN) kiezer verstuurt een melding. OK (geen open zones, systeem kan ingeschakeld worden).


De digitale schakelklokken ( tijdschakelklok ) van de AlphaRexserie van Legrand maken de gebruiker het leven gemakkelijker! De nieuwe serie is voorzien van extra functies, toegenomen gebruikersgemak, een ergonomisch ontwerp en een hoog resolutie display.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts