dinsdag 20 mei 2014

Jotul 8 gaskachel onderdelen

Vlamplaten zijn de belangrijkste onderdelen voor het behoud en het goed functioneren van uw kachel. Een vlamplaat zorgt ervoor dat de rookgassen niet direct in het schoorsteenkanaal verdwijnen, waardoor een hogere tempratuur in verbrandingskamer ontstaat. Hierdoor ligt niet alleen . Je kan het zo gek niet bedenken en wij kunnen het leveren, van pakking tot complete kachel. Geweldige houtkachel, wegens verhuizing aangeboden!


Kusk barnevel floris model: jaar nieuw.

Prachtig vuur, super warmte, ook in grote kamer (80m2). Vind jotul op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. We hebben goede argumenten voor de keuze van gietijzer van onze kachel en haarden.


Niet op zijn minst, het is. Individuele onderdelen zijn simpel te vervangen, mocht dit ooit nodig zijn, gietijzer zal nooit vervormen, zelfs niet na lang gebruik. In een werkelijk haast nieuwstaat verkerende Jotul hoogrendements gashaard welke Lijkt op een echte houtkachel.


Loodzware gietijzeren kachel met een grote gewelvde glasruit waardoor u het gezellige kolenvuur goed kunt zien en een landelijke uitstraling geeft.

De kachel is volledig schoongemaakt en gecontroleerd. Krul Alltech kan nagenoeg van elk merk kachel of haard onderdelen leveren. In onze webwinkel besteld u onderdelen heel. Mooie gietijzeren houtkachel JOTUL te koop, is in heel goede staat. Houtkachel jotul Zwaar model met alle bijhorende aansluitonderdelen.


Alle onderdelen voor de Jotul F 8De standaard onderdelen hebben wij op voorraad:Vlamplaten links en rechtsVlamplaat achterremplaten (boven)glas 3x 2mmandere onderdelen :stookbodemblokkenvangerHebben. Een tijdloze klassieker met een ontwerp uit de jaren 30. Zoekt u onderdelen voor een houtkachel? Jøtul F1CB Highlights. HoutkachelDirect levert alle houtkachel onderdelen die benodigd zijn voor een veilige installatie van uw houtkachel, pelletkachel of inbouwhaard.


Wij hebben vrijwel alle. Ook voor eenmalig of periodiek onderhoud van uw haard of kachel kunt u bij ons terecht. Door vrijwel alle fabrikanten van gaskachels of -haarden wordt aanbevolen het toestel jaarlijks te onderhouden.


Na eventjes op internet gezocht te hebben blijkt het overduidelijk een namaak te zijn. Ook het tekstje vooraan ontbreekt. En ook staat er nergens een serienummer of dergelijke op de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts