vrijdag 16 mei 2014

Tristar mobiele luchtkoeler at5451

Vind je een ventilator niet verkoelend genoeg en vind je een airconditioner te duur en lastig te installeren vanwege het gaten boren? Kies dan voor de Tristar mobiele aircooler. Deze koelt de lucht door middel van.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Bewegen in de hitte hoef je niet, want dankzij.

Let op: een aircooler is géén mobiele airco. In de praktijk is een aircooler een ventilator . Het design van een airco, zeer mooi afgewerkt. Zorgt voor luchtcirculatie op die benauwde en warme dagen. Min punten: -Waterbak is aardig moeilijk . Bekijk alle specificaties.


Een luchtkoeler verspreidt een koelere lucht dan een ventilator.

Doordat je de blaassnelheid kunt aanpassen, stel je deze luchtkoeler precies zo in als jij prettig vindt. U heeft de keuze uit standen om te variëren in de sterkte van de koeling. Ook kunt u gebruik maken van een timer zodat hij niet de hele nacht aanstaat, maar u wel lekker in slaap kunt vallen. Door het apparaat te laten oscilleren wordt de verkoeling . Deze energiezuinige mobiele luchtkoeler is speciaal ontworpen voor huishoudelijk gebruik.


Dankzij het compacte ontwerp met wielen is hij draagbaar en kan het gemakkelijk worden . Een ventilator, luchtkoeler of airconditioner voor een aangenamer klimaat op warme dagen. Een verfrissend briesje voor een lagere gevoelstemperatuur. Koele lucht en een lagere luchtvochtigheid. Welke soort en type kun je het beste kiezen en waar moet je op letten?


Items was nog nooit zo gezellig. Waar moet ik nu voor kiezen? Kies voor de Tristar aircooler als je graag van . Makro - Partner voor ondernemend Nederland. De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment.


Foo non-foo gastro en office supplies.

De Tristar Luchtkoeler wit Ventilator is verkrijgbaar vanaf € 895. Alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht op BesteProduct. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Tristar luchtkoelers aanbied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts