donderdag 22 mei 2014

Verloopstuk zwembadslang

Verloopstuk om 32mm slang met een 38mm slang te koppelen. Handig verloopstuk om diverse accessoires te koppelen. Gemakkelijk in het gebruik. Bestway slang adapter per stuks.


Dit handige verloopstuk kan je gebruiken voor het verbinden van twee buizen met een verschillende diameter.

Geschikt voor buizen van Øtot 150mm. Zoek zelf voor iets soortgelijks een verloop van 32mm ( slang filterpom) naar mm tyleen slang. Ben van plan om tyleenslang op te rollen in grote cementkuip. Deze kuip isoleren en glasplaat erop en zo een soort van kasidee te creeeren bij wijze van verwarming.


Heb een bestway zwembad van 4. Geen producten gevonden die overeenkomen met je selectie. Beschikt u over een zwemba zoutwatersysteem of filterpomp met schroefkoppeling van mm?

Hierop kunt u gemakkelijk de slang aansluiten. Gemaakt van duurzaam en sterk PVC. Een ruim assortiment Slangkoppelingen en inspiratie vind je bij KARWEI.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! MM slang meter kopen bij intex-zwembadshop. Levertijd: op voorraad direct tegen contant mee te nemen met Factuur. Siliconen slang met verloop. Intex onderdelen voor uw zwembad.


Slangen, adapters en overige zwembadonderdelen bestellen. Gegarandeerd de laagste prijs garantie! Zwembadslang 32mm per meter is er een plat stuk waar u de darm kan doorsnijden of aansluiten met een spanband.


Deze verloop is te gebruiken bij zwembadslang 38mm. Prijs is per stuk en vaak heeft u er twee stuks nodig om beide zijden te kunnen aanpassen naar een intex slang maat. Vijverslang 25mm, verkrijgbaar in Plus en Pro kwaliteit.


Onderstaand treft u de vijverslang met de bijbehorende onderdelen van 40mm aan.

Het verschil tussen de beide slangen is echter dat de Pro slang een gemiddeld langere levensduur heeft dan de plus versie. Hoge kwaliteits slangen, bestandig tegen middelen zoals chloor en zout. Bestel de diverse slangen gemakkelijk hieronder, de zwembadslangen worden aan stuk geleverd. Automatische beregening Aansluiten beregening en hulpstukken Drainageslangen Druppelslang en hulpstukken Onderdelen Pomp aansluiten PVC rioolbuis en hulpstukken PVC Drukbuis en hulpstukken Sproeiers Tuinslang en slanghaspels Tyleenslang en hulpstukken PE Slang kiwa (PE 10 bar,) PE Slang kiwa .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts