dinsdag 13 mei 2014

Maxicool handleiding afstandsbediening gz1002be3

Reageer op deze vraag Misbruik melden. Bekijk en download hier de handleiding van Maxicool sgl coc Airconditioner ( pagina van 23) (Nederlands). Download hier gratis uw Maxicool Airconditioner handleiding.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. LMD Luna afstandsbediening. Wij hebben een maxicool airco MMD2-18HDI die de foutcode Paangeeft.

Afstandsbediening functies. Met deze knop zet u de airco aan en uit. Druk op deze knop om de airco op de gewenste stand in te stellen. Gebruik de verwarmingsfunctie niet als u airco alleen maar kan koelen). TEMP DOWN: Gebruik deze knop om de instelling van de binnentemperatuur te verlagen.


TEMP UP: Gebruik deze knop om de instelling van de binnentemperatuur te verhogen. MODE: Gebruik deze knop om een functie te selecteren. Door de knop herhaaldelijk in te drukken worden de functies doorlopen in de . TEMP-DOWN: Gebruik deze toets om de instelling van de binnentemperatuur te verlagen.

TEMP-UP: Gebruik deze toets om de instelling van de binnentemperatuur te verhogen. Door de toets herhaaldelijk in te drukken worden de functies doorlopen in de . Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de set gaat bedienen en bewaar de handleiding voor later gebruik. Eurom AC12Qi CH Quick Connect Inverter Split Airco 3. Remote Control For AIR MASTER AIRMASTE MAXICOOL GZ-. Dank u voor het kiezen van een MaxiCool airconditioning. No limpie la unidad con.


Fallo alarma nivel agua. Batterij en Handleiding inbegrepen) toepassing: . Manual for Akai reverse cycle airconditioner remote control. Un nuevo mando a distancia compatible. Best Midea air conditioner indoor fan motor YDKS-18-plastic sealing machine GREE air conditioner inner motor with the price of only US $12.


Free Shipping to Any Country. Mistral air conditioner . Filter: Outdoor Sensor Missing EPower. Go To Link - MaxiCool SGL09HDC - euro-airco .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts