maandag 5 mei 2014

Truma ultraheat thermostaat

In onze sprite is een truma ultra heat ingebouwd. Deze werkt naar behoren , echter een probleem bij draaien aan thermostaat geen klik te horen op geen enkele stand. Dus blijft altijd vol vermogen werken.


Denk zelf thermostaat defect ? Nu is nog geen jaar oud.

Afbeeldingen van truma ultraheat thermostaat Meer afbeeldingen voor truma ultraheat thermostaat Afbeeldingen melden Bedankt voor uw feedback. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Met vermogensstanden met thermostaat regelin.


Dat is het maximum die dat spul produceert. Wel merk ik dat de temperatuur in de kleerkast waaronder de truma kachel gemonteerd is oploop tot zo een graden. Ik heb opgemerkt dat het . De Ultraheat wordt geleverd met een thermostaat voor een optimale temperatuur.

Dankzij de standen kan de Ultraheat ideaal gebruikt worden op elke camping. Download hier gratis uw Trumatic Ultraheat handleiding. Of stel een vraag aan een andere. Die lengte was bij mij precies voldoende om de thermostaat op een ideale plek aan te brengen (volgens de installatiehandleiding).


Wat bij de levering ontbreekt is een . Watt, en is daardoor in te stellen op individueel warmtecomfort, terwijl de gasfles dicht blijft! Geleverd met ruimtethermostaat compleet met bedieningspaneel en meter kabel. The Ultraheat is thermostatically controlle therefore the wattage used will simply mean the fire is heating for shorter or longer periods. Where the problems arise then is if the temperature control is not working correctly, this is often due to the heat from the elements directly affecting the sensor itself, . Kampeer artikelen en benodigdheden webshop. Zoek Resultaten: Sorteren op.


Truma Thermostaat Ultraheat 175GR. Omschrijving: De ideale elektrische bijverwarming uitgevoerd met thermostaat voor een optimale kamertemperatuur. Omdat de Ultraheat drie schakelstanden heeft kan deze aan de stroomvoorziening van de camping worden aangepast. U heeft drie verwarmingsmogelijkheden: gasverwarming .

Artikel tot en met (van Artikelen). THERMOSTAAT ULTRAHEAT 1GR. Adviesverkoopprijs in BTW: € 280. Stuur door aan een vriend.


AlgemeenTechnische eigenschappen Onderdelen (0) . De hulpverwarming is niet alleen in de overgangsperiode de ideale aanvulling op de gasverwarming, ook bij extreme weersomstandigheden is sneller opwarmen . Bij bestelling serienummer van de kachel vermelden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts