woensdag 7 mei 2014

Optisport zwembad de wisselaar breda

Op maart komen Ernst, Bobbie en de rest een geweldige show geven bij de Schaatsbaan Breda ! Locatiemanager: Janneke Fransen. Optisport De Wisselaar, Breda. Binnen zwembad voor de hele familie in Breda. Vrij zwemmen en zwemlessen voor kinderen.


Ook de recreatieve zwemmer kan hier echter uitstekend uit de voeten.

Het zwembad heeft een beweegbare bodem zodat ook genoeg mogelijkheden tot aquasporten bestaan. Terheijdenseweg 49 Breda. U kunt bij ons terecht voor: - Divers aanbod zwemlessen - Recreatief zwemmen - Kinderfeestjes - Aqua-sporten - Dames zwemmen. De meest volledige site met ruim 66.


En over activiteiten in uw wijk. G) Gezinszwemmen Wil je snel je zwemdiploma halen, een kinderfeestje of aquasporten? Dat kan ook bij zwembad Sonsbeeck in Breda.


De Wisselaar is een wijk in het het stadsgebied Hoge Vucht in het noorden van Breda. Pieter-Christiaanstraat 2.

Voor vragen over de openingstijden Sonsbeeck . Telkens zijn er weer klachten. Is het niet over de wijziging openingstijden . Dit naar aanleiding van raadsvragen van DBreda over de ingeperkte openingstijden van zwembad De Wisselaar. De klok gaat die nacht een uur terug. Ik heb deelgenomen aan aquajoggen in zwembad de wisselslag Breda Het was een pittige cursus en een ontspannen sfeer. Dit profiel is compleet.


Beheer deze club op clubprofiel. Sport Public Swimming Pool. Work hours, Add information.


Hierbij een overzicht van de mogelijkheden: Baby-, Dreumes- en Peuterzwemmen: Samen ga je met je kleine lekker spelen in het water. Kinderen raken op speelse manier vertrouwd met het water. Dat komt goed uit want met je sportkaart kun je op diverse tijden terecht in zwembad de Wisselaar , Sonsbeeck en Wolfslaar.


Zwembad Jobs available in Breda on Indeed. DOWNLOAD Download Hindi movie songs , ENGLISH SONGS ,PAHADI SONGS can be a fun experience. Zwembad Sonsbeeck is meer een recreatief bad met een gigantische glijbaan en een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts