woensdag 21 mei 2014

Koel sjaaltjes

Een koel sjaal wordt om de nek gedragen, waardoor de nek vele uren lang heerlijk koel zal blijven. Deze handige sjaal is ontworpen om u koel te houden. De Cooling Neck Tie is verkrijgbaar in veel verschillende motieven en kleuren en is gemaakt van 1 Katoen.


Kijk snel welke Cooling Neck Tie het beste bij u past. Wat is de Heat Guard en hoe werkt het? De Heat Guard is een buisvormige koelsjaal die is gevuld met kristallen.

Wanneer u de sjaal voor de eerste keer in gebruik neemt, of als hij ingedroogd is, moet u hem eerst ongeveer tot minuten in lauw warm water laten inweken. Daarna legt u hem even op een handdoek om . De Notzohot Flash koelsjaal voor mensen is gemaakt van normaal tot fijn katoen, soms bewerkt met een kinky borduursel. De verkoelingssjaal is speciaal bedoeld om mensen comfortabel koel te houden bij warme temperaturen.


Koelkristallen hebben de eigenschap zich vol te kunnen zuigen met water, tot wel 2keer hun begingrootte. De Originele Cobber, is een uniek product ontworpen om langdurige lichaamswarmte of hittestress te verminderen. De Cobber houdt u koel tijdens uw dagelijkse activiteiten zoals werk, sport of terwijl u ontspant.


Draag de Cobber om uw nek of voorhoofd en de bodycooling neck wrap geeft direct verkoeling. Deze glans maakt een zijden sjaal uniek en prachtig.

De kristallen nemen het . Iedere zijden sjaal heeft deze glans van zichzelf welke ook niet zal verdwijnen in het dragen. Zijden sjaals en draden zijn ook nog eens heel erg sterk. Tevens heeft zijde de eigenschap warm te zijn in de winter en koel te zijn in de zomer. Door het opzwellen in het water veranderden de korrels in de doek in een flexibele gel, ongeveer zo dik als een Hema-worst. Cobber met water Na een klein halfuur is de Cobber klaar voor gebruik.


Bestel bij Hondenpenning. Deze sjaaltjes leg je minuten in het water en dan zijn ze twee dagen heerlijk koel. Lekker voor de warme dagen. Koel sjaaltjes voor de warme dagen tijdens het wandelen. Minuutjes in water leggen en je hebt dagen plezier hiervan.


Deze zinderende hitte is leuk als je direct aan het water vertoeft, maar als je verre van bent, moet je andere maatregelen bedenken die je hoofd en lijf koel houden. Ga voor een effen zijden sjaal in lichte kleuren of één met leuk geometrisch patroon en knoop hem old school style om je hoofd zoals ook . Het materiaal is 1 viscose. De sjaal is 75m lang en 90m breed. Door de hele sjaal zijn hele kleine glittertjes verweven.


Het is een koele roo daardoor het mooist bij zomer en winter types . Ze had een blauwe jurk aangehad en een witte hoed waaromheen een flinterdun sjaaltje was gebonden.

Madeline had altijd iets. COBBER: koel blijven is een koud kunstje met dit sjaaltje. Een stof in deze sjaal zorgt ervoor dat een urenlange verkoeling je helpt hitte te doorstaan. Het materiaal neemt in koud water gelegd die temperatuur over en warmt pas vele zonuren later weer op: resultaat een verkoelende effect waar dat het . BLIJF KOEL BLIJF ACTIEF!


Een zijden shawl houdt je warm in de winter en koel in zomer. Het sluit naadloos aan bij huid en haar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts