maandag 26 mei 2014

Anti wortelscherm

Anders dan een anti worteldoek is RootBlock voor ieder type boomwortel en bodem geschikt. Actief anti - wortelscherm. Het TGS anti-wortelschem bestaat uit een wortelwerende laag van water- en zuurstofdoorlatend geotextiel en een HDPE worteldichte laag.


Het scherm is toepasbaar als scheidingswand tussen de groeiplaats en kabels en leidingen, maar ook om wortels weg te houden onder een rijweg, trottoir of . De discussie over het wel of niet werken van anti - wortelschermen is net zo oud als de schermen zelf. De werking van anti - wortelschermen.

Verschillende praktijk- en wetenschappelijke onderzoeken toonden dan wel . De ideale oplossing om ondergrondse wortel versprijding tegen te gaan. Een ongecontroleerde wortelgroei kan tot veel problemen leiden. De wortels van bomen en struiken kunnen schade aanrichten aan onder andere straatwerk, wegen, leidingen en rioleringen. EEN WATERDICHTE WORTEL WERENDE FOLIE , 1 HDPE weefsel van 1. Anti - wortelscherm dat wortelgroei voorkomt bij o. Een 1 polypropyleen niet-geweven geo-textiel dat ondoordringbaar is voor wortels.


Het probleem van ongewenste boomwortels binnen stedelijk gebied is alom bekend. Deze oplossingen bestaan veelal uit waterdichte folies of wortelwerende geotextielen.

Bij deze oplossingen wordt niet gekeken naar de oorzaak . NO ROOT WORTELWERING Noroot is een flexibel anti - wortelscherm , bestand tegen boom -, bamboe- en rietwortels. No root wordt ingezet ter geleiding van wortels naar een grotere diepte of als barrière om wortel gestellen van infrastructurele werken te scheiden. Hiermee wordt voorkomen dat: wortels de bestrating . De Duitse WSF 80 die Rootbarrier antiwortelscherm machinaal inbrengt, is nu ook in Nederland te zien. Het eerste project met de machine wordt uitgevoerd in de bossen van Smilde.


BEZOEKADRES Handelsonderneming C. OFFICIËLE PARTNER: Officiële partners. Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy. Niet alle artikelen worden getoond. Neem contact met ons op wanneer u het gewenste artikel niet kunt vinden.


Uw zoekopdracht : Anti Wortelscherm. Zoekresultaat (artikelen). Aantal items per pagina. Voor bamboo, makkelijk op te rollen. GreenMax heeft RootControl vernieuwd en toegevoegd aan haar assortiment.


Het wortelscherm is vanaf nu een zwart, 3grams dubbel gecoat, flexibel anti wortelscherm. De wortelwering wordt ingezet als barrière om wortelgestellen van infrastructurele werken te scheiden. HDPE 2mm is het dikste wortelweringsscherm uit ons assortiment.

Dit wortelscherm is uitermate geschikt om kabels, leidingen en rioleringsbuizen te beschermen tegen mechanische belastingen zoals graafwerkzaamheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts