maandag 5 mei 2014

Slimme thermostaat vloerverwarming

Advies over thermostaten voor vloerverwarming. Vloerverwarming kan aangestuurd worden door een CV-ketel of stadsverwarming. In beide gevallen is een pomp en verdeler nodig om de verschillende zones te bedienen, die zich onder de vloeren bevinden.


Toevoegen aan vergelijking. Goedendag allemaal, Binnenkort ontvangen we hopelijk de sleutel van ons nieuwe huis. Ik vraag me echter af in hoeverre het praktisch is bij vloerverwarming.

Slimme thermostaten : welke kiezen? Bestaat er een slimme thermostaat voor. Meer resultaten van gathering. Energiemanagementsystemen, slimme meters, slimme thermostaten. Een slimme thermostaat is een thermostaat die je cv-ketel kan aansturen.


Het is ook mogelijk om voor de elektrische vloerverwarming een slimme thermostaat te kiezen. Deze kunt u zo programmeren dat de vloerverwarming aangaat tegen de ochtend of wanneer u weer thuis komt van uw werk. Dit kan in het geval van een slimme thermostaat.


Veel Nederlandse huishoudens stappen tegenwoordig over op een slimme thermostaat (ook wel slimme meter).

Welke slimme thermostaat voor uw situatie het beste is hangt onder andere af van uw verwarmingssysteem. Is de slimme thermostaat geschikt voor het gebruik van vloerverwarming ? Een thermostaat waarmee gemiddeld is te besparen op de energierekening. Wie wil die niet hebben? Speedheat komt met een variant voor vloerverwarming.


Technisch kan een slimme thermostaat prima functioneren in combinatie met vloerverwarming. Toch wordt aangeraden de thermostaat bij vloerverwarmingssystemen op één vaste temperatuur in te stellen. Een vloerverwarming kan veel minder snel reageren dan verwarming met radiatoren, en dat snelle reageren is wel . De intelligente thermostaten zijn aan een opmars bezig. SmartHome vloerverwarming pakket voor zoneregeling en verwarming per kamer. Alle kamers zijn afzonderlijk te regelen met draadloze thermostaten en regelaars.


Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. De slimme thermostaat maakt zijn opmars in de Nederlandse huiskamers. Essent kwam met de e-thermostaat als eerste met de slimme thermostaat , nu hebben ook andere fabrikanten deze slimme thernostaat op de markt gebracht.


De Nefit Easy slimme thermostaat , de Honeywell Evohome en de ICY slimme thermostaat. Die bevat ook de Internetbridge, die de verbinding met het internet verzorgt. In de meeste woningen is een slimme thermostaat mogelijk.

Ook als u al een wat oudere cv-ketel heeft. Maar soms heeft u beperkte keuze. Zo zijn niet alle slimme thermostaten geschikt voor woningen met stadsverwarming. Ik verwarm heel mijn toekomstige nieuwbouw appartement met vloerverwarming. Is het dan waard om te investeren in een slimme thermostaat zoals NEST?


Blijkbaar kost het minder geld om de vloerverwarming op een constante temperatuur te laten staan dan hem elke keer af en aan te zetten? Een slimme thermostaat kan NIET de temperatuur per etage regelen. Per etage of ruimte de temperatuur regelen levert logischerwijs meer op. Op de meeste slimme thermostaten kan geen externe .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts