vrijdag 30 mei 2014

Truma reparatie

U hebt een probleem met uw Truma apparaat of zoekt een gebruiksaanwijzing: de Truma Service helpt gemakkelijk en snel. Alle advertenties van truma peter, Helmond op Marktplaats. Bekijk het aanbod van truma peter en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen! Heeft u een probleem met uw Truma kachel of boiler?


Wij hebben ons gespecialiseerd in herstel van de Truma E, C en Combi Truma apparatuur.

Voor de meeste reparaties hebben wij de spullen op voorraa waardoor u snel weer onbezorgd van uw camper kunt genieten. Daarnaast beschikken wij over de benodigde . Tevens het adres voor inkoop- ruil-kachel of reparatie , klaar terwijl u wacht, alle reparatie ,s , ook ombouw van aardgas naar flessengas of andersom met garantie. Reparatie altijd klaar terwijl u . Niets is zo vervelend als een kapotte verwarming of kachel in uw camper, en dat net vlak voordat u op vakantie gaat. Hager is gespecialiseerd in alle typen camper kachels.


Of uw nou een Webasto, Truma en of Wallas kachel of kookplaat heeft. Wij beschikken over alle testapparatuur en een Tons brug om alle .

Als TRUMA service centre en TRUMA mobiel service punt zijn wij in staat om altijd snel te helpen bij uw verwarming, koeling of mover problemen. Maandag tot en met vrijdag 08. Voor Koelkast, kachel en elektra reparaties en storingen kunt u ook terecht bij Camper Profi. Elektra storingen zijn altijd een uitdaging om aan te beginnen, maar des te mooier als alles weer functioneert.


Koelkast en kachel reparaties van Truma , Alde, Thetford en Dometic met originele onderdelen. Wij demonteren uw ( TRUMA ) kachel op locatie uit uw caravan, repareren hem indien mogelijk ter plaatse. Vervolgens controleren en reinigen wij uw kachel en vervangen de defecte onderdelen in overleg en tegen meerkosten.


Als het nodig is (bijvoorbeeld bij slecht weer of ingrijpende reparatie ) nemen we hem mee en . De Technische Dienst van De Jong Technovaria helpt u bij storingen aan uw Kampeerauto. U kunt u Eberspächer kachel op sturen voor reparatie wij maken eerst een offerte waarna u beslist of de kachel gerepareert wordt. Zoals eerder afgelopen weekend geplaatst is onze truma kachel defect en wil deze laten repareren. De kachel wil niet ontsteken, het tikken van de ontsteking is niet hoorbaar ondanks dat er drie keer een nieuwe batterij is geplaatst. Later terwijl de kachel uit was (stand 0) begint die spontaan te tikken.


Verslag reparatie ventilator ringverwarming truma verwarming. Afgelopen weekend toch maar . De ventilator draaide maar op circa van de maximum snelheid. Ik had laatst een vergelijkbaar probleem.

Als je de regelknop van af draait, behoor je een snel tikkend geluid te horen, de piëzo-ontsteking. Als je de knop indukt, hoort de kachel aan te slaan en als je na een korte tijd de knop loslaat blijft-ie branden. Bij mij hoorde ik het tikkende geluid niet meer. Dit type wordt niet meer door Truma ondersteund. Gelukkig vond ik Trumareparatur.


Een klein bedrijfje in midden Duitslan. Wij zijn opzoek naar iemand die onze kachel onder handen wil nemen. Het gaat hierbij om de kachel stofvrij maken, schoonmaken met perslucht en e. De Truma of Truma 6(E) heeft een onderhoudsarme verwarming en boiler functie.


Totdat de boiler ineens niets meer doet. Laat uw boiler door ons nakijken en reinigen. Satelliet schotel werkt niet? De schotel gaat niet omhoog, gaat niet omlaat of krijgt geen zenders? Dan wordt het tijd om met onze werkplaats contact op . Op truma -boilers zitten tamelijk wat veiligheidskontakten.


Als er eentje van defect is werkt de gehele boiler niet meer. Best kan je hem binnenbrengen ter reparatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts