woensdag 7 mei 2014

Bakkerij van maanen vacatures

Werken bij de grootste ambachtelijke bakker van Nederland? Ben jij net zo ambitieus als ons? Plaats uw vacature op Glassdoor, een marktplaats met meer dan miljoen carrièregerichte kandidaten. Laat uw droombaan niet aan u voorbijgaan. Upload een cv zodat u overal eenvoudiger op vacatures kunt solliciteren.


Solliciteer direct online.

Lid worden van LinkedInAanmelden . Op zoek naar een (bij)baan in Delft? We helpen je op weg en zetten vijf leuke vacatures in Delft op een rij. Bakker van Maanen , Rijnsburg. Dagelijks kunt u in onze winkels terecht voor vers ambachtelijk gebakken brood en banket. Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100.


Inmiddels is ook de winkel nieuwe stijl aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag geopend. Het oude winkelpand in de populaire Haagse winkelstraat (beter bekend als de Fred) is .

Waarom ga je naar een warme bakker? Vanwege de kwaliteit en de geur van vers brood. En waarom zou je er willen werken? Omdat je trots kunt zijn op de producten, en jouw bijdrage daaraan. In hun nieuwe visie komen er steeds . Van Maanen is inmiddels een beproefd horecaconcept.


Naast het ambachtelijke brood en gebak kan met in de zaak aanschuiven voor ontbijt, lunch en koffie. Horecamedewerker voor ongeveer tot uur per week. Verkoop je brood- en banket. Je hebt affiniteit met brood en banket.


Zelfstandig Werkend Kok. Begin mei openen wij onze nieuwe. Buren balen van de bakker. Een levendige boel, maar de buren zijn niet blij. Payroll Het Ambacht is er voor werkgevers die geen risico willen lopen.


U kunt zelf de werving en selectie van uw medewerkers verzorgen. Een eeuw later staat de vierde generatie Henk Jan en Johan van.

De Meesterbakker van Maanen folder en winkelinformatie. Bekijk de laatste bakkersaanbiedingen in de actuele folder. Registreer je gratis, download de Scoupy-App en Volg je Voordeel! BBS werd januari failliet verklaard.


Graag solliciteer ik naar deze functie en in deze brief zal ik mijn motivatie toelichten. Daarna ben ik gaan werken in een ambachtelijke bakkerij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts