dinsdag 27 mei 2014

Viva zomerboek 2017

ZOMERBRIES van de makers van VIVA én FLAIR staat bomvol mode, lifestyle, food en zomerse zelfmaakideeën. De leukste hotspots langs de Noordzeekust, van Texel tot Zeeland. Hoe houd je je haar en huid mooi?


Vakantieboek Flair- Viva Paperback. Ken je ze nog, die heerlijk dikke boeken die je als kleine spruit meenam op vakantie?

Maak maar vast een plekkie vrij, want. Door de makers van FLAIR en VIVA. Over het magazine Zomerbries vakantieboek. Zomer vakantieboek special van de makers van FLAIR en VIVA. Bestel deze Zomerbries vakantieboek.


Schrijf zelf een reviewEn ontvang. Hoera, de nieuwe Zomerbries ligt weer in de winkel!

Waar lees jij ons superdikke zomerboek Zomerbries? Gelezen Ophalen of Verzenden. Om de zomer te vieren hebben we weer een vakantieboek gemaakt. Een boek vol zon en goed nieuws.


Zo tekenen zes illustratoren hun goede nieuws: van de toerist uithangen in eigen stad tot de eerste rabarber in je tuin. En een ode aan het optimisme. In een wereld waarin veel . Ze liggen alweer een paar weken in de winkels de zomerboeken van de verschillende tijdschriften. Weer fijne vakantieboeken om mee te nemen (of gewoon om thuis te lezen).


Ik zet ze even op rijtje! Voeg toe om te vergelijken. Flow Lemonade: het eerste Flow-vakantieboek voor jonge meiden.


Voor het eerst komt er van de makers van Flow Magazine een special gericht op jonge meiden . Heerlijk, het is vakantie! En daar hoort het vakantieboek van Jan, Jans en de kinderen natuurlijk bij.

Libelle geeft exemplaren weg! Sanoma Media Jeugd ( retail). Fnac: JILL ZOMERBOEK , Inconnus. Koop nieuw of tweedehands.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts