maandag 26 mei 2014

Technea vloerverwarming

Bijzonder dunne droogbouw vloerverwarming met zeer hoge afgifte per m2. Slechts 20mm opbouwhoogte, fermacell noppenplaten, vaak binnen - uur droog. Draadstaal, noppenplaat.


Met 20mm totale opbouw leg je deze vloerverwarming namelijk gewoon bovenop een bestaande vloer. Doordat het systeem slechts kilo per mweegt, is het ook .

Gezond binnenklimaat door ecologische bouwmaterialen van Variotherm. Het is fijn als een ruimte aangenaam, gelijkmatig is verwarmd. Daarom maakt … Vloerverwarming bestaande vloer. Mogelijkheden vloerverwarming bij bestaande vloer. Bestel de Technea variokomp kompaktplaat HOH 10cm.


Een vloerverwarming is . Denk aan vloerverwarming , muurverwarming en klimaatplafonds. Variotherm heeft een uitgebreid aanbod aan verwarmingssystemen op lage temperatuur.

Lage opbouw vloerverwarming is de oplossing voor bij houten onderbalken ( houtskeletbouw), bovenverdiepingen of droogbouwsituaties. Houten ondervloer, geen ruimte voor zandcementdekvloer of vloerverwarming bij renovatie? Duurzame energie: engineering, projectadvies, calculaties, groot assortiment duurzame producten. Waar bestaat het systeem uit?


Voor houtskeletbouw (droogbouw), renovatie en verbouw en ook voor vloeren waar geen ruimte is voor een zandcementdekvloer hebben wij een kompakte vloerverwarming van Technea als oplossing. Het enorme voordeel is de . In samenwerking met Technea heeft Forbo Eurocol een algemeen advies opgesteld voor het plaatsen van tegelwerk en vloerbedekking bij de variotherm vloerverwarming. De pomp is nodig omdat de standaard CV niet krachtig genoeg is voor de toename van de hoeveelheid (Variotherm) buis.


Tot 24m² is het micropompverdeelstation overigens toereikend. Voor een groter oppervlak is deze zwaardere pomp nodig. Reken voor elke 6m² extra vloeroppervlak . De 20mm dunne vloerverwarming Variokomp leg je bovenop de bestaande (houten, betonnen) vloer. Variokomp dunne vloerverwarming voor als er weinig opbouwhoogte is.


Reageert erg snel, zeer licht in gewicht en korte droogtijd. Ecobouwen Zutphen, Sabine Ostermann and others . Wanneer een vloer een beperkt gewicht kan dragen, of er een beperkte opbouwhoogte beschikbaar is, zijn de droge opbouwsystemen de oplossing voor dit probleem !

Wij plaatsen enorm veel systemen van Variokomp welke . Recent user searched keywords. Eenmaal gereed is de verwarmingstijd snel. Er zijn lagere aanvoertemperaturen mogelijk bij eenzelfde oppervlaktetemperatuur. De compacte vloerverwarming is volgens Technea vooral handig bij een droge vloerconstructie zoals houtskeletbouw en bij projecten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts