woensdag 21 mei 2014

Zehnder afstandsbediening

Handleiding RFZ Afstandsbediening. Manual RFZ Remote control. Betriebsanleitung RFZ-Fernbedienung. Podręcznik RFZ Zdalne sterowanie.


Zehnder biedt diverse schakelaars, bedieningen, bedrade en radiografische uitvoeringen.

Zehnder Stork draadloze zender RFZ WIT voor CMFe voor het bedienen van uw Comfofan S Ventilatiesysteem of WTW unit. Aangezien onze ventilator tussen het systeemplafond geplaatst is, is deze afstandsbediening bijzonder handig. Bijvoorbeeld een draadloze bediening in uw keuken én in uw badkamer.


Als u de timer of afstandsbediening wilt gebruiken, zorg er dan voor dat uw WTW ventilatie unit of uw woonhuis ventilator voorzien is van RF ontvanger. Uitleg hoe de batterij van de bedieningseenheid (RFZ) dient te worden vervangen. Hoe een draadloze afstandbediening (RFZ) op een Zehnder CMF afvoerbox aansluiten. In deze maand bestelt u Zehnder Stork Draadloze Timer afstandbediening RF met extra korting.


Op werkdagen voor 15:bestel morgen in huis.

Deze schakelaar kan rechtstreeks op de muur geplakt worden. De CMFe R kan draadloos op afstand worden bediend m. Deze beschikt over knoppen om de ventilatorstand in te stellen. Stand stand stand en een tijdsvertraging. Voordat de ontvanger in CMFe R op afstand bediend kan worden, moet(en) de zender(s) eerst op de ontvanger . Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!


Pro-Remote draadloze bediening. Download hier gratis uw Zehnder RFZ Afstandsbediening handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Bekijk en download hier de handleiding van Zehnder RFZ Afstandsbediening Thermostaat (pagina van 88) (Deutsch, English, Espanõl, Français, Nederlands ). Goede gebruikte zehnder stork rf afstandsbediening (of zender).


Voorzien van Randaarde stekker. Standaard met vorstvrij voorziening. Basis R staat voor rechts. WTW-unit type WHR 9is ontwikkeld voor toepassing in grotere woningen. Net als de WHR 9heeft ook dit type ook een hoog .

Mijn vrouw moet echter wel de huidige afstandsbediening kunnen blijven gebruiken want anders is het een No-Go! Als dit mogelijk is dan kan ik dmv. Ideaal als vervanger van de Stork CMFE! Eventueel te bestellen met montage voor 12- .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts