maandag 5 mei 2014

Remeha evita ervaringen

Het Apeldoornse bedrijf kwam eind vorig jaar als eerste met een ultrazuinige verwarmingsketel die elektriciteit opwekt. Er komt altijd een moment waarop je moet kiezen. Dat was ook één van de aanleidingen om enkel geselecteerde, en vooraf getrainde, installateurs de eVita ketels te laten plaatsen. We zijn toe aan een nieuwe cv-ketel.


Nu hebben we een Nefit Ecomline, die al zestien jaar vrijwel probleemloos werkt.

Die is aan het einde van zijn voorziene leeftijd en moet worden vervangen. Remeha heeft de eVita , die ook elektriciteit opwekt. Maar die is drie à vier maal duurder is dan een goede, . Hier krijg je toch alleen maar reacties over persoonlijke ervaringen (steekproef met N=1) dus dat zegt natuurlijk niks.


De Calenta is al een wat ouder model, en de laatste paar jaar heeft Remeha al hun RD effort gestoken in die Evita HRe, en niet in de reguliere ketels. De Remeha eVita is een revolutionair toestel. Enerzijds doet de HRe-ketel precies wat elke cv-ketel doet:.


Wat is de eVita nu eigenlijk?

Want de Remeha eVita is een revolutionaire cv-ketel voor warmte, . We raden je aan om nooit zelf onderhoud aan de cv-installatie te plegen, maar altijd contact op te nemen met een van onze cv-ketel installateurs. Hij heeft jarenlange ervaring met Remeha cv-ketels en kan gericht onderhoud uitvoeren op jouw cv-ketel of de storing oplossen. Zo voorkom je schade aan jouw cv-ketel, woning . Ik hoop in ieder geval dat de ketel de komende jaren goed blijft functioneren, maar heb er . Het rendement van een HRe-ketel is 1procent.


In grotere en vrijstaande woningen wordt de . Ikzelf wacht liever op de HRE ketel van Remeha, de Remeha Evita , die wekt ook stroom op en levert terug aan het net, moet je wel een meter hebben die terugdraait en je moet dit doorgeven aan de energiemaatschappij. Nog niet elke installateur heeft voldoende ervaring met het plaatsen van een thuiscentrale. U kunt daarom het beste contact opnemen met één van de onderstaande leveranciers. De Avanta is uitgerust met een speciale besturing: de Remeha Comfort Master. Afhankelijk van het door uw gewenste comfort en het vermogen en heeft u de keuze uit de modellen CW CWen CW5.


Hiermee weigert de ketel haast nooit dienst. Onze ervaring met de Remeha Avanta. Alle soorten ketels hebben wij al . REMEHA eVita HRE-ketel met stirlingmotor geïnstalleerd door WATERLAND INSTALLATIETECHNIEK vof.

Reactie Kemkens Ventilatie: Hartelijk bedankt voor uw reactie. Bevalt goed en snelle service. Heel wat jaren geleden kwamen de eerste HRe-ketels op de markt, zoals de Remeha eVita.


Helaas is de prijs van rond de €10. Met een te verwachten levensduur van jaar kunnen alleen grootverbruikers genoeg besparen om de aanschafprijs terug te verdienen. Als het gasverbruik namelijk . Een revolutionaire cv-ketel, die niet alleen warmte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts