maandag 23 november 2015

Abel en co gasned

Loodgieter Brabant is al lange tijd aangesloten bij GasNed. Deze nationale serviceorganisatie voor installateurs helpt ons om u beter van dienst te zijn. Zo kunnen wij ons volledig richten op het vakkundige installatiewerk waar u op rekent.


De naam GasNed dekte echter de lading niet meer. Het deed bijvoorbeeld te veel .

Samen zorgen we ervoor dat jij aangenaam kunt wonen en werken. We beantwoorden al je vragen, bieden topklasse producten en brengen je in . Dit abonnement geldt enkel voor bepaalde typen toestellen, je Abelco- Installateur vertelt het je graag. Niet ouder dan jaar voor overige merken. Maximale leeftijd van toestel jaar.


We zijn oer-Hollands, sterk, persoonlijk en betrouwbaar: precies wat u bij de naam Abel verwacht. Heeft u vragen over de verschillende installatieproducten die we aanbieden? Abel is een coöperatie voor installatiebedrijven met één centrale back-office.

Zo kun jij je focussen op deskundig installatiewerk en regelen wij de rest. Wouda Installatietechniek is al lange tijd aangesloten bij GasNed. Dit is een nationale serviceorganisatie, waarbij 2installateurs zijn aangesloten. Sinds deze zomer is GasNed van naam veranderd. De nieuwe naam is Abelco.


De dienstverlening van installateurs, aangesloten bij Abelco, is echter niet . Onze heaters zijn ook te verkrijgen in een verhuur of leaseconstructie. Winterwarm heeft hiervoor een partnership met AbelCo (voorheen GasNed ). Via één van deze lokale installatiebedrijven is het als bedrijf of vereniging . Wij zijn al lange tijd aangesloten bij GasNed. Deze website is gemaakt door: Deel deze pagina op: . Vandaar dat we overstappen op. Het contact over abonnementsprijzen, onderhoud en storingen loopt rechtstreeks via Installatietechniek K. Dan is een goed advies van een ervaren GasNed -Installateur van groot belang.


Een nieuwe cv-ketel is immers altijd afgestemd op uw wensen en uw situatie. Ons bedrijf beschikt over ervaren adviseurs en heeft daarnaast een 24-uurs servicedienst zodat u bij eventuele calamiteiten aan uw cv-ketel, zo snel mogelijk binnen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts