maandag 2 november 2015

Goedkope sfeerhaard met schouw

Bio ethanol sfeerhaard met schouw schouw heeft paar kleine beschadigingen ( zie fotos) afmetingen 80cm bree 20cm diep en 94cm hoog. Te koop schouw met sfeerhaard en spiegel kan los van elkaar worden verkocht. Breng sfeer in huis met sfeerhaard Siena.


Bevestig de haard aan de muur of plaats hem in een schouw. Dit artikel wordt binnen weken .

Een sfeerhaard in de woonkamer. Livin Flame Zurich of Livin Flame Frankfurt of Bio ethanol Livin Flame Wenen. Bij GAMMA vind je een elektrische kachel, bio ethanol haard of schouw.


Check het aanbod online. Een elektrische sfeerhaard is ook een optie. Je geniet van natuurlijk ogende vlammen.


Een sfeerhaard met één of meerdere warmtestanden, omvalbeveiliging, thermostaat of afstandsbediening kan vrijstaand worden opgestel aan de wand worden gemonteerd of worden ingebouwd in een schoorsteenmantel of schouw. Met een elektrische haard is sfeer en gezelligheid zo geregeld!

Snelle levering en achteraf betalen! Bestel nu een Classicflame of Aflamo sfeerhaard en ontvang een knisper module kado. Wilt u ook gratis advies over een haard of verkoopprijs ? Ook tuinhaard en vuurkorf verkrijgbaar gashaarden en houthaarden voor buiten gebruik.


Ontdek onze grote selectie aan gereduceerde meubelproducten. Vind de juiste inrichting voor elke kamer, slaapkamer, keuken of woonkamer. Koop nu goedkoop online! Zoek je tussen de sfeerhaarden naar die haar die perfect in jouw woonkamer zou passen? Of ben je alleen op zoek naar een schouwombouw ? Wil je alle gezelligheid van een open haar maar heb je geen rookkanaal?


Dan is een elektrische haar een sfeerhaard op brandbare gel of een bio-ethanol haard een hele . Toch worden ook deze modellen vaak weer ingebouwd in een passende schouw of schoorsteenmantel om zo een extra sfeervol middelpunt van de woonkamer te krijgen. Populaire modellen zijn onder meer de hangende Faber Nissum, de losse Faber Cassette 4en de Faber Basket, een model speciaal ontworpen om . Klik op de foto's voor een vergroting. Sfeerhaarden nu bij HORNBACH kopen!


Extra informatie: Afmetingen: B110xH95xDcm.

De houten omlijsting is van MDF ( behandeld met witte grondverf) en dus in elk gewenste kleur af te lakken. Deze haard heeft een uitsparing voor gelblikjes. Valt eventueel ook uit te breiden met de bio ethanol . Classic Fire Elektrische sfeerhaard Lugano met schouw.


Deze sfeerhaard wordt geleverd met een witte schouw van MDF-plaatmateriaal. Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig,de haard is overal te plaatsen, stekker in het stopcontact en de haard werkt. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts