donderdag 12 november 2015

Gimeg rolkachel infrarood klein

Gimeg rolkachel infrarood klein zwart. De mobiele kachel heeft een piëzo- ontsteking en is uitgerust met een omvalbeveiliging, thermo-elektrische beveiliging,. Deze infrarood rolkachel is een mobiele gaskachel en werkt op propaan, butaan en LPG. Deze mobiele infrarood rolkachel van gimeg is compact maar ook zeer krachtig.


Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen. De kachel wordt veel gebruikt in voortenten op de camping.

Nu bij kampeerwinkel De Wit! Verwarmingscapaciteit: 4. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Laagste prijzen - prijsdaling. Dit product is alleen verkrijgbaar in de winkel.


Mobiele Gaskachel infrarood Kw met piezo-ontsteking, werkt op flessengas, met omvalbeveiliging, thermo- electrische . Eurom Beschermhoes Flameheater Patioheater. Product beschikbaar met andere opties .

Eigenschappen en uitrusting van de kachel: - Piezo-ontsteking - Werkt op flessengas - Omvalbeveiliging - Thermo-electrische beveiliging. Gratis verzending va € 50. Geschikt voor KG flessen. Zit er voortaan lekker warm bij met de Infrarood rolkachel klein van Gimeg. Deze kachel is geschikt voor uw voortent of schuur.


Gasdruk: mbar Capaciteit: KW. Afmetingen: bxhxd: 40x57xcm. GIMEG ROLKACHEL INFRAROOD KLEIN koop je online bij Veneboer camping. Veilig betalen en snelle verzending.


Kampeer artikelen en benodigdheden webshop. Ondanks dat hij klein is heeft hij een capaciteit van maar liefst KW. En met de standen is hij in te stellen op KW, KW en KW. Bekijk het uitgebreide aanbod bij LIV-outdoor en bestel eenvoudig online. Obelink instructions Infrared Mobile Heater ALP189.


Per stuk € 3Per stuk. Truma Batterijcassette voor automatische ontsteking. OmschrijvingMobiele gaskachel infrarood Kw met piezo-ontsteking, werkt op flessengas, met omvalb.


Gasheizung Mobil infrarot – Mobile.

Rolkachel infrarood – Chauffage mobile infrarouge. Houdt kleine kinderen uit de buurt van de rolkachel , sommige onderdelen kunnen heet worden en derhalve .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts