donderdag 19 november 2015

Intergas coevorden vacatures

Coevorden op NationaleVacaturebank. MBO werk- en denkniveau, richting Commerciële Economie, MER of International Business. Na een inwerkperiode ben je in staa. See this and similar jobs on LinkedIn.


FunctieomschrijvingJe ontwerpt en realiseert nieuwe geautomatiseerde meetsystemen en optimaliseert. Assistant en Siri, dan ben jij helemaal de persoon die wij zoeken!

Daarnaast is het voor deze functie van groot belang dat je een sterk ontwikkeld analytisch vermogen hebt én dat je assertief bent. Al meer dan jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingsketels. De vacatures worden uit meerdere bronnen samengebracht zodat er een unieke lijst ontstaat. Een goed salaris en arbeidsvoorwaarden pakket. Een no-nonsense mentaliteit en een prettige werksfeer.


Augustus - Opslaan - Stuur naar een vriend. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de huidige generatie Intergas producten. Direct inschrijven, de nieuwste vacatures vinden en werken zoeken.

Nederland en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Vanaf begin jaren 'neemt Intergas een leidende positie in op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels.


Intergas , producent en leverancier van HR ketels, zag haar productie stijgen van 110. Dit was de aanleiding om een nieuw bedrijfspand te laten bouwen waar kantoor, productie en distributiefaciliteiten zijn samengebundeld. Het resultaat mag er zijn. INTERGAS passeert dit jaar de productiegrens van 150. Dat zijn er bijna 8per dag.


Intergas Verwarming behoort tot de pioniers op het gebied van cv-techniek. In tien jaar is de productie verviervoudigd. En dat is vooral te danken aan de groeiende export. Het oude pand aan De Holwert is te klein geworden. Op het Europark wordt een . Van Indeed - Fri, 13:29:GMT - Toon alle vacatures.


Source: Business Controller bij . Klik hier voor een video impressie van Intergas De Afdeling: De afdeling inkoop bestaat momenteel uit een Hoofd Inkoop en een collega inkoop die . Het complex is ongeveer 40. De staalconstructie wordt gepoedercoat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts