donderdag 5 november 2015

Jysk winkels belgie

JYSK EN DE DEENSE KONINKLIJKE . Winkels en Openingsuren. Selecteer een winkel door op de kaart op het icoon te klikken. Door op de winkel te klikken, zal de kaart inzoomen op dit gebied. Klik hier voor onze folders en catalogi .

Jysk belgie beste merken. Half mei volgt Lanaken en in september. Vanmorgen zijn in Schoten en Genk de twee eerste winkels geopend van de Deense winkelketen JYSK.


Ze willen veel meer winkels in België. Over enkele jaren moeten het. In het meervoud nog wel. Dat zegt country manager Frank Christant in Het Nieuwsblad.

Deze week is het zover en openen de eerste . In april opent de Deense woonwinkelketen er zijn eerste Belgische vestigingen. Torben Timmermann Sales Manager for Belgium Torben Nygaard Timmermann commends his . Volop aan het genieten van de paasvakantie? Wij weten de ideale plek voor een daguitstap. Toen werden de eerste winkels in Schoten en Genk . De winkels komen in Schoten en Genk. De eerste winkels zullen in . Een jaar later waren dat er reeds zestien.


Op dat moment werd verwacht dat er ruimte was voor tussen de 1en 2winkels , ruim het dubbele van de waar de keten in eerste instantie aan dacht. Dat aantal moet op termijn doorgroeien naar 1tot 1winkels , terwijl vanuit de Nederlandse organisatie ook winkels in België worden geopend. Frank Christant, de landmanager van Nederlan die ook verantwoordelijk is voor de uitrol in België , optekenen. Op februari openen we onze store in Oudenaarde.


Stap jij mee in ons avontuur? Op deze pagina vind je de verschillende vestigingen van JYSK.

Informatie zoals openingsuren op dit moment, adres- en contactgegevens kan je hier vinden. Concurrent Ikea opent eerste winkels in België. Nederland is het perfecte voorbeeld van waarom we geduldig moeten zijn. We wisten heel de tijd al dat we uiteindelijk geld zouden verdienen in Nederlan en nu beginnen we dat ook te doen”, aldus Larsen. Het plan blijft om elk jaar meer . Daarbij zijn de winkels.


Binnen vijf jaar zou de groep in België over een vijftigtal winkels moeten beschikken. Scandinavië, Noord-Amerika en vooral Oost-Europa. Dat heeft het Deense bedrijf bekend gemaakt.


Eerst in Vlaanderen, maar later ook in Wallonië. De groep realiseert een omzet van ongeveer € miljard. Het bedrijf verschaft werk . Belevering vindt plaats vanuit Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts