donderdag 12 november 2015

Slang voor inlaatcombinatie

Een inlaatcombinatie is verplicht voor elke cv combiketel. Bestel uw inlaatcombinatie snel en voordelig in de Warmteservice webshop. Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld.


Een flexibele slang die op de inlaatcombinatie van de boiler past om zo het water af te voeren. Inzetverloopstuk kunt gebruiken bij het Ht-afvoerinsteeksysteem (niet verlijmbaar ).

Om slangen op de afvoer aan te sluiten m. De expansie-uitloop van de Inlaatcombinatie dient om veilig- heidsredenen niet belemmerd te worden en moet altijd naar beneden gericht zijn. Deze buis mag nooit door een buis of slang worden omsloten. Bepaal de plaats voor het afvoer-T-stuk en monteer deze in de afvoerleiding. Aansluitmogelijkheden trechter o. De belangrijkste functie van een inlaatcombinatie is de ontlastklep, ook wel overstortventiel genoem niet te verwarren met het veiligheidsventiel in een cv installatie.


De ontlastklep zorgt ervoor dat het water wat door opwarming uitzet, uit het gesloten systeem weg kan. Meestal zit de ontlastklep met een slang of buis .

Zet de kunststofslang met slangenklem vast aan de smalle inlaat van het kruisstuk en de trechter van de inlaatcombinatie. Zorg dat de afvoerslang een lus maakt. Ook nu eerst een fiber ring . Deze aansluitset met slang en inlaatcombinatie is een universele set die voor verschillende boilers kan worden gebruikt. Het is dan soms ook wel even een puzzel om hem in elkaar te zetten.


Mocht u er niet uitkomen schroom dan niet om te bellen zodat we u kunnen helpen. Heeft u nog niet een close in boiler dan kunt u . De inlaatcombinatie is een verplicht onderdeel van een drukhoudend warmwater apparaat. Dan nu het probleede zwarte slang uit de inlaatcombinatie naar de afvoer vormt een sifon. Wat ik tot nu toe heb gedaan: - Ik kon het probleem laten optreden door een volle . Er zijn twee typen close-in boilers, drukloze en drukboilers. De drukloze boiler druppelt altijd na via de uitloop van de mengkraan, en een drukboiler moet het overtollige water kwijt via een overstortbeveiliging.


Dus zit er een flex aansluitset ? Deze bestaat uit flexibele slangen , een inlaatcombinatie met . Ik heb de inlaat combinatie gewoon in het kastje gemonteerd net boven waar de koudwater leiding binnen komt dus knietje omhoop , T-stuk er boven en daarboven de inlaat combi. In het bekertje heb ik een stuk slang gemonteerd ( leiding mantel slang voor mm) Deze slang heb ik goed in de siliconen . Flamco Flopress inlaatcombinatie. Pentec inlaatcombinatie mm knel UBIC met slang tule.

Draai de aantrekmoer op het draadeind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts