dinsdag 17 november 2015

Nefit enviline prijs

Het duurzame alternatief voor gas en stadsverwarming. Geen dure stadsverwarming rekeningen meer en ook geen gas meer nodig. De warmtepomp zorgt voor verwarming en koeling.


Split en monoblock waarbij er keuze is . De All-electric binnenunits zijn voorzien van een elektrische bijverwarmer van kW.

Nefit Consumenten Service. Het warme water wordt geleverd door de indirect gestookte boiler. Indien u kiest voor een warmtepomp inclusief montage de complete installatie op basis van onderstaande voorwaarden inclusief de volgende aansluitmaterialen: Inlaatcombinatie . Warmte, warm water én verkoeling. ENVILINE BIVALENTE PAKKETTEN IN SPLIT- EN MONOBLOCK- UITVOERING.


U kunt kiezen voor een warmtepomp als aanvulling op een (bestaande) cv-ketel, maar u kunt ook kiezen voor alléén een warmtepomp voor verwarming, warm water én koeling. Met gratis energie uit buitenlucht . Nu het volgende, via een bevriende installateur kan ik voor een relatief gunstige prijs een nefit enviline bij hem kopen.

Hij wil hem voor kostprijs bij mij installeren, zodat hij er ervaring mee kan op doen voor zijn nieuwe potentiele klanten. Nu bied nefit zowel de mono als de split unit aan. De classificaties van andere producten in deze series kunnen eventueel afwijken.


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Meer informatie over het energielabel vindt u op nefit. Hybride ventilatie warmtepomp. Duurzaam verwarmen, koelen en warm water. Het systeem haalt energie uit de buitenlucht.


Een grondbron is niet nodig. Naast gewone buitenlucht is er alleen . Méér besparen met duurzame energie uit buitenlucht. Alle prijzen volgen op korte termijn. NEFIT ENVILINE KW HYBRIDE. Het wandmodel van deze binnenunit combineert verwarming en koeling en werkt samen met uw bestaande cv-ketel . Deze warmepompen halen warmte uit de buitenlucht waarmee uw woning zowel verwarmd als gekoeld kan worden.


Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw en heeft geen grondbron nodig.

Rendementen van 4 of meer. Kan ook prima gecombineerd worden met . Vermogen (A7W35) (kW) 5. Geluidsniveau dB (A) 40. Afmeting binnenunit (mm) h700xb490xd400. Gewicht binnenunit (kg) 30. Profiteer nu van subsidie.


De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het type warmtepomp en kan oplopen tot van de aanschafprijs. Met een warmtepomp kunt u op een duurzame manier uw woning en tapwater verwarmen. Een investering in een warmtepomp kan in ongeveer tien jaar terugverdiend worden. Daarna zijn de kosten beduidend lager dan de kosten van een gasgestookte verwarming. Door aanvullend te isoleren en elektra op te wekken . Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs ! Hiermee heeft de ketelfabrikant naast de . EnviLine uit de buitenlucht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts