vrijdag 6 november 2015

Wallas keramische diesel kookplaat

Vele malen veiliger dus dan een kooktoestel op gas. Geen gasflessen meer sjouwen, altijd voldoende brandstof bij . Los van ontbrekend ontploffingsgevaar is een groot voordeel een vlam die niet in de kajuit brandt maar onder een keramische plaat. De verbrandingsdampen worden naar buiten afgevoerd.


Geen condensvorming, geen stank, geen koolmonoxide. Een maaltijd is binnen minuten klaar, na het inschakelen van het toestel komt de hoeveelheid warmte overeen met een fornuis thuis!

De keramische kookplaat is bijzonder fraai vormgegeven en afwerkt zonder aluminium rand. Verder is de ventilatiesleuf aan de bovenzijde komen te vervallen. Aan de onderzijde wordt het toestel in een bak geplaatst met geïntegreerde ventilator. De handige warmte indicator waarschuwt voor een hete kookplaat.


De randen van het fornuis komen slechts mm boven het aanrechtblad uit. Er zijn geen zichtbare schroefbevestigingen. Eenvoudig en veilig, geen open vuur.


De combinatie van koken en verwarmen op diesel. Het verbrandingsproces zit in een afgesloten gedeelte onder de keramische kookplaat.

Simpelweg op een knop duwen en hij gaat aan. Dieseldampen komen niet naar . Wallas XC Duo maakt gasinstallatie overbodig. Vind wallas op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Diameter: mm deze uitlaatslang. Welkom bij de Nauticshop online. Een wereld aan watersportartikelen. Ik heb geen ervaring met de keramische dieselkookplaat , maar wel met de kajuitverwarming van Wallas.


Als ze een beetje scheef . I was just searching for. De onderdelen die op de winkel staan ligen op voorraad. De overige onderdelen kunnen wij u over het algemeen binnen werkdagen leveren.


Artikel tot (van de artikelen). Dat zelfde pannetje kost op een keramische plaat van kW (kleinste ring) een 5-tal minuten. Voordeel van een dergelijk apparaat is dat er . Kocher diesel , keramische kookplaat voor campers, caravans en expeditie voertuigen, webasto keramische kookplaat , diesel kookplaat , wallas.


Diesel - kookplaten worden meestal gekozen wanneer een camper, caravan, boot of bestelwagen zonder gassysteem wordt gebouwd. De Webasto-dieselkoker heeft een elegant .

Ik weet (helaas) niet of er ook een oven versie te verkrijgen is. Glaskeramik- Kochfeld Diesel 46xcm. Boat heater using a Aladdin Lamp without a mantle - Duration: 8:05.


Met het deksel open heb je één keramische pit en één warmhoudplaat. De benodigde diesel haalt de XC Duo naar keuze uit de dieseltank van de camper of uit een extra tank. Kan je gewoon de diesel uit je (motor) tank gebruiken?


Of moet je een andere soort gebruiken? Je ruikt niks binnen, mocht je daar bang voor zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts