donderdag 5 november 2015

Pelletkorf 30

Maak van uw houtkachel of openhaard een pelletkachel. De voordelen van pellets, goedkoop en zuiver stoken. Geschikt voor te plaatsen in houtkachel, openhaard en tuinhaard.


Met pellets kunt u goedkoop en zuinig stoken. Eenvoudig aan te steken door een aanmaakblokje boven op de pellets te leggen. Urenlang vuur zonder bijvullen.

U kunt urenlang genieten van warmte zonder de kachel bij te vullen. Zeer schone verbranding, weinig tot geen as. U kunt houtpellets ook in uw haard of houtkachel branden. Met behulp van deze pelletkorf kunt u op een eenvoudige wijze de voordelen van het stoken op houtpellets ondervinden. U vult de pelletkorf met.


Waarom onze pelletkorf ? Mooi design, het oog wil ook wat als de haard niet in gebruik is. Maar natuurlijk kun je deze ook gerust plaatsen op een tuintafel buiten.

Plaats er dan wel altijd een steen onder. De pelletkorven zijn gemaakt van onverwoestbaar staal, 4mm dikt met een rooster van ketelstaal 8mm dik. Ontsteken doet u op eenvoudige wijze met een aanmaakblokje en wat lampolie. Na ontsteken zal de korf tot uur branden naargelang de toevoer van zuurstof in uw haard. Pelletkorf is 17hoog x 33breed x 19cm.


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Mooie gietijzeren pelletkorf voor uw openhaard of houtkachel. Ook te gebruiken als vuurkorf. Dimensies: hoog x breed xdiep. Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeter daarom is deze discussie afgesloten.


Ik heb geen pelletkachel maar een houtkachel, nu is mijn vraag wat gebeurt er als ik pellets in de. Tja, je hebt de charme van zelf het vuur aanmaken, hoeft geen openhaardhout meer te slepen, het brandt prima, je hebt . Er zijn vele voordelen voor het verbrandden van pellets dan conventioneel brandhout. Denk maar aan de opslag, stof, gesleur, as-rest,…. Conventioneel brandhout heeft een vochtigheid van - terwijl pellets maar - vocht bevatten. Daarnaast betaald u € ,- borg per pelletkorf.


Als u de pelletkorf in goede en schone staat retourneert wordt de borg terugbetaald. Als u tot aanschaf overgaat wordt de borg verrekend met het aanschafbedrag van de pelletkorf.

Dimenties: 17x33x(cm, HxBxD) Gewicht: KG Materiaal: Staal 4mm en 8mm. Deze robuuste pellethouder bestaat uit een rechthoekige korf met een stevig handvat. In de korf passen circa liter houtpellets. Pellets bestaan uit gemalen houtvezels en houtzaagsel dat gedroogd en daarna in pilvorm is geperst.


Deze houtpillen hebben een constant. NAT9-opening_hoofdfoto-5-FC_web. Steeds vaker kiezen bedrijven en particulieren voor houtpellets om gebouwen te verwarmen.


Foto R Anton Dommerholt Anton Dommerholt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts