woensdag 18 november 2015

Vlamverlichting voor vuurkorf

LED-kerstverlichting voor buiten (kan natuurlijk ook voor binnen) met vlam LED- lampjes, warmwit. Lengte van het snoer is meter en het snoer heeft een IP stekker. Productsoort, Netstroom.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Zowel reacties als trackbacks zijn momenteel gesloten. Populaire kerstverlichting.

Ook door het jaar heen een gezellige blikvanger buiten als vlamverlichting voor vuurkorf. Hoge kwaliteit vlamverlichting met lampjes en een riant snoer van meter, geschikt voor buiten en binnen. Plaats deze kerstverlichting met vlameffect samen met wat blokjes hout in een vuurkorf , man je open haard of gewoon in je kerstboom en geniet elke avond van de gezellig flakkerende vlammetjes. Verlicht uw huis en tuin in deze donkere dagen met de kerstverlichting van Warentuin. Sfeervolle vlamverlichting voor buiten.


Zeer geschikt om een vuurkorf. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Kaars vlamverlichting voor binnen en buiten.


Vlamverlichting is niet alleen met Kerst een gezellige sfeermaker, maar is het hele jaar door te.

Tussen de lampjes zit cm. De lengte van het stekkersnoer tot het eerste. Afstand tussen de lampen: 40. Vuurkorf met houtblokken en vlamverlichting.


Een echte sfeermaker voor uw winter-evenement. Past goed bij een Kerstmarkt, Apres Ski Feest, Bierfest of . Leuk voor in een vuurkorf met houten blokken. Deze kerstverlichting vlamt! Voor extra sfeerverlichting buiten in de tuin.


De lampjes zijn te vervangen. Reservelampjes hebben wij op voorraad voor deze kerstverlichting. De HHCP Snoerverlichting Vlam heeft het effect van een vlammetje. Dit snoer is zeer leuk om in een vuurkorf of haard te leggen voor een vlam effect.


Door het vlam effect is dit een zeer sfeervolle verlichting. Geschikt voor binnen en buiten. Coolblue: alles voor een glimlach.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts