vrijdag 20 november 2015

Geen warm water eneco

Heb je nog geen onderhoudscontract? Als je meteen een abonnement afsluit, word je zo snel mogelijk geholpen. Er zijn op dit moment geen storingen. Eerste Hulp Bij Storing.


Bron)warmte en warm tapwater. Kijk bij een storing in de levering van warmte op deze pagina.

U vindt er een overzicht van de actuele storingen. Staat uw storing er niet tussen? Vandaag zijn ze van eneco gekomen om onderdelen van de warmte afleverset te vervangen. En ik kom er zojuist achter toen ik onder douche wilde stappen da. Topic gesloten, bezoek ons nieuwe.


Eén fase weg dus bij ons helemaal geen elektriciteit meer! Geen stroom in nieuw-lekkerland. Hele avond geen stroom in Den Haag-Zeeheldenkwartier.

Dinsdag sep jl onderhoud aan mijn gehuurde cv ketel. Monteur maakt deze kapot en nu zit ik vandaag sep al dagen zonder warm water en verwarming. Hierbij hebben wij een contract afgesloten bij de Eneco.


Na een week kregen wij een nieuwe boiler van 120L, vanaf toen zou alles moeten werken. Het warm water werkte wel, maar helaas hebben we maximaal minuten warm . Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom jouw verwarming niet warm wordt. We sommen ze hieronder voor je op. We adviseren je om eerst zelf de check te doen of je warm water uit de kraan krijgt. Zo niet, dan ligt het probleem bij de cv-ketel.


Via deze buizen worden de huizen verwarmd en krijgen ze warm water. Huizen met stadsverwarming hebben geen cv-ketel. Het warme water van de stadsverwarming wordt onder andere geleverd door restwarmte van elektriciteitscentrales. AM - reply retweets likes. Of ik doe de afwas of ik kan douchen.


Anders heb ik geen warm water. Re: Storing stadsverwarming registeren. Het ondergronds leidingennet dat warm water distribueert. Eneco heeft deze boiler geplaatst e.

De warmte-installatie die het warme water aflevert in de woning. Uw installatiebedrijf of verhuurder zorgt voor:. In sommige woningen op Ypenburg-Nootdorp hebben de kranen geen kleurcodering.


Daarna kunt u onderzoeken. Er komt dan in ieder geval nog warm tapwater uit de kraan. Dit zijn de verliezen doordat warm water , dat in de woning door leidingen stroomt, afkoelt in ruimtes die niet verwarmd hoeven te worden.


Of het kraanwater dat wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts