maandag 9 november 2015

Dtg opzeggen

Via onze site kun je het extra telefoongidsabonnement opzeggen. Per e-mail ontvang je een bevestiging van de afmelding. Let op: de verspreiding van de gids in je regio kan . Heb je vragen, advies of hulp nodig? Wij vinden het belangrijk dat jij, als ondernemer, goed en snel geholpen wordt.


Onze medewerkers zijn je daarbij graag van dienst.

Onze klantenservice zit voor je klaar om vragen te beantwoorden en je verder te helpen met online marketing voor jouw bedrijf. Uitschrijfformulier gratis vermelding. ALTIJD OM EEN BEVESTIGING VRAGEN!


Op dat moment leekt het interessant. Halverwege het jaar is gebleken dat. Tenminste dat dacht DTG. Ik vond dat de diensten niet opwegen tegen de kosten. Accountmanager gaf nog een presentatie van paar slides welke niets voorstelde en dus wilde ik van het te dure abonnement af.


Maar mevrouw zei dat dit niet mogelijk is want dan had ikzelf eerder moeten opzeggen.

DTG krijgt de gegevens van uw vermelding via uw telefonie provider aangeleverd. Als u hierover vragen heeft kunt u met. DTG kan uw particuliere vermelding niet eigenhandig aanpassen. Waar of hoe kan ik mijn abonnement voor het ontvangen van een extra gids opzeggen ? Via het formulier op deze . De Telefoongids BV opzeggen : Opzeggen - Overige - De Telefoongids BV opzegbrief als je een abonnement wilt opzeggen. Ik heb dezelfde ellende met DTG.


Ongelofelijk dat dit mogelijk is, negatieve akkoordverklaring is dat toch? Drie jaar terug een vermelding gedaan, duidelijk aangegeven dat ik dat echt maar voor jaar wilde. Vervolgens gewoon nieuwe vermelding en faktuur gekregen en dit jaar het zelfde verhaal.


Nou dat mocht ook niet baten want ik krijg een week later een brief retour dat ze mijn opzegging hadden ontvangen maar hiermee NIET accoord gaan omdat opzegging ALLEEN mogelijk is met inachtneming van een opzegtermijn van maanden voor aanvang van het vervolgtermijn? Krijg geen gehoor bij het melden van een probleem bij ineens een jaarlijks verlening . Wilt u een abonnement opzeggen ? Gebruik dan deze voorbeeldbrief van ConsuWijzer. Vraag over Telefoongids. Een alternatief is via de selfservice.


Klinkt leuk, maar hoe zit het nu echt? Die jongens hebben vast een webcare-team dat kan reageren, en ze willen niet geasscieerd worden met acquisitie-gesjoemel dus aanmelding en verlenging ( opzegging ) dient transparant te zijn. Abonnement op bladen en tijdschriften.

Een abonnement dat u met een consument voor een bepaalde tijd heeft afgesloten, mag u niet stilzwijgend verlengen. Deze regel geldt voor consumenten, en dus niet wanneer u als . U kunt onze gratis voorbeeldbrief opzeggen abonnement gebruiken die onderaan deze pagina te vinden is. Met deze voorbeeldbrief kunt u eenvoudig uw abonnement bij bijvoorbeeld een sportschool of tijdschrift opzeggen. Binnen Nederland zijn er ontzettend veel abonnementen die u kunt afsluiten, zoals .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts