donderdag 26 november 2015

Zenderen zwanenhof

Het team van de Zwanenhof heet u welkom op onze website. Op een van de mooiste plekjes in Twente ontvangen wij u met open armen in een inspirerende omgeving. Na de Eerste Wereldoorlog was er in Twente behoefte aan een eigen retraitehuis, waar groepen mensen terecht konden voor een driedaagse retraite, een persoonlijke innerlijke omvorming door stilte, overweging en gebed. De locatie werd een stuk heidegrond in Azelo, vlak bij een.


Een mooie omgeving voor een lekkere wandeling. Verblijf is in sobere één, - twee .

The organization and registration will be handled by The Zwanenhof. De Zwanenhof is gelegen in het Twentse Coulissenlandschap. Het conferentiecentrum mag niet groter zijn dan 5vierkante meter en moet ondergeschikt zijn aan het . Het ontwerp van IAA-architecten is helemaal op de omgeving geïnspireerd.


Het hotel krijgt een ronde vorm met twee verdiepingen. Aan de zijde van de Zwanenhof ontbreekt de eerste . IAA Architecten en NOHNIK architecture and landscapes zijn verantwoordelijk voor het ontwerp. In de prachtige bos- en natuurlijke omgeving vindt u . De accommodatie, de ruimte, de sfeer van ons huis en onze kennis stellen we graag ter.

Zenderen ligt in de Overijsselse gemeente Borne. Er zijn nog geen waarderingen geplaatst. Genootschap: Rooms Katholieke Kerk.


Adres: Retraitehuisweg 6. Huidige bestemming: conferentiecentrum. Naburige boeren zijn naar de Raad van State gegaan om hun bezwaren kenbaar te maken. De raad heeft een beslissing genomen in het voordeel van het Zorghotel, waardoor werkzaamheden al een maand geleden zijn begonnen, waardoor de rust . Het complex ligt op een perceel van ruim 95. Om in de groeiende vraag naar mogelijkheden voor zowel fys. Als eerste is in het weiland ten westen van het voormalige retraitehuis St.


Jozef een cirkelvormig vlak afgegraven waar het nieuwe gebouw komt te staan. Een volgende stap is de fundering van het zwembad en de . In een bijzondere omgeving omringd door het mooie Twentse landschap in een prachtige bos- en natuurlijke omgeving vindt u hier de mogelijkheid afscheid te nemen van uw dierbare. Verder zullen er faciliteiten komen die tijdens het verblijf bijdragen aan herstel, revalidatie en wellbevinden. Het gaat daarbij onder andere om een . Het oude klooster wordt momenteel gebruikt voor conferenties en trainingen.


Nu is het een religieus bezinningsoord. Rond het gebouw ligt een .

Het ontmoetingscentrum heeft een nieuwjaarsweek georganiseerd voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts