woensdag 25 november 2015

Optisport zwembad sonsbeeck breda

Op maart komen Ernst, Bobbie en de rest een geweldige show geven bij de Schaatsbaan Breda ! Pieter-Christiaanstraat 2. Locatiemanager: Kees Kloks. Ontvang onze nieuwsbrief. Er zijn geen vakantieroosters.


Tijdens recreatieve uren is het hier ook heerlijk vertoeven.

In het meter bad kun je heerlijk Banenzwemmen. Zwembad Sonsbeeck heeft een heerlijk reacreatieba meterba stroomversnelling, peuterbad en twee glijbanen. Optisport Sonsbeeck, Breda. Familie zwembad in Breda.


Er is veel te doen en te ontdekken. Eén keer in de maand is er zwemdisco en iedere zondag van 10. De Bredase D66-fractie trok aan de bel nadat ze klachten kreeg over de tijden van baantjeszwemmers.


Beperking: lichamelijke beperking.

Leeftijd: tot jaar. Er worden nieuwe afsluiters geplaatst, daarvoor moest het bad eerst helemaal geleegd worden”, zegt Anita . Ervaring: het is een heel goed zwembad. Voor wie: Leden ANBO en P. Een losse les kost € 20.


De meest volledige site met ruim 66. Zweminstructeur – Breda en Oisterwijk. Nederlan in de diverse. Zwemdisco Herfstkriebels Breda. De eerste zwemdisco was weer erg gezellig.


Op zaterdag oktober zal de zwemdisco weer terugkeren in zwembad Sonsbeeck. Geacht collegevan Gedeputeerde Staten,. In diverse media werd eerder deze maand melding gemaakt van islamiserende activiteiten in Brabant. Subtropisch zwemparadijs Sonsbeeck heeft voor de recreatieve zwemmer volop mogelijkheden en heeft zelfs een kreek die u via buiten weer naar binnen voert.


Twee schitterende glijbanen en daarbij ook nog een therapeutisch bad en een meter bad. Dus wat houdt u nog tegen, kom ook en geniet in Zwembad. De kersverse stichting wordt gesponsord door Khalida Al Sayer uit Koeweit en richt zich in eerste instantie op activiteiten .

Je kunt hier genieten van vele zwemactiviteiten en aquasporten. Zondag 19-is het wedstrijdbad geopend van 10. Bijna achtduizend respondenten hebben vragen beantwoord over hun.


Openingstijden Sonsbeeck of andere informatie over zwembad Sonsbeeck nodig? Bekijk snel alle informatie van dit . Vind je fit blijven belangrijk en houd je van zwemmen? Dan hebben we goed nieuws!


Thebe Extra heeft hiervoor afspraken gemaakt met acht vestigingen in Brabant. Bij aankoop van de eerste 13-lessenkaart bij Zwembad De Wisselaar een extra les gratis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts