maandag 29 augustus 2016

Adobe flash player inschakelen

Open Chrome op uw computer. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Instellingen. Klik onderaan het scherm op Geavanceerde instellingen weergeven. Klik op Inschakelen en daarna op Sluiten. Update : Onderstaande is niet meer van toepassing.


Voor meer informatie wil ik je aanraden om de volgende link te bekijken.

Er is een nieuwe update van de . Ga naar instellingen door op het dolfijnicoontje te klikken, scroll naar webcontent, flash player , en zet deze op “altijd aan. Flash-plug-in - Up-to-date houden en problemen oplossen. Zie dit compatibiliteitsdocument en dit artikel voor details.


Om uw surfervaring snel, betrouwbaar en veilig te houden, activeert Firefox standaard geen plug-ins. In plaats daarvan laat Firefox u kiezen of u een plug-in wel of . En mijn apparaat is up-to-date. Controleer of JavaScript Toestaan en Plug-ins toestaan zijn geselecteerd.

Beveiligingsinstellingen. In het menu Bij bezoeken van andere websites kiest u Aan en vervolgens op Voltooien. Doormiddel van deze fouten “bugs” kunnen criminelen de computer binnendringen. In dit scherm zie je welke plugins er allemaal draaien in Chrome.


Flash activeren in Mozilla FireFox. Hier hoef je alleen maar op Uitschakelen te drukken. Je kan de plugin hier op dezelfde manier weer inschakelen.


Als dat niet het geval is, vindt u hier koppelingen naar. Player afzonderlijk te downloaden. U kunt het als volgt weer inschakelen. Let op dat je het vinkje. Hierna je browser opnieuw starten en middels de plugins controleren of deze nieuwste versie ingeschakeld is of desgewenst inschakelen.


Dan moet het helemaal goed komen… Succes! Hoe download ik Flashplayer voor Windows ? Bovendien krijg je dan eerder de beveiligingsupdates van Adobe tot je beschikking. En wat dat inschakelen betreft?


En anders lees mijn bovenstaande berichten. Is hier iets bekends van ?

Niekie zegt: Ik las hem. Ik krijg de neiging Adobe Flashplayer uit te schakelen. Methoden:Plug-ins inschakelen Plug- ins toevoegen en uitvoeren. Om deze opnieuw in te schakelen, kom je terug naar bovenstaande URL en klik je op Inschakelen.


Als u cookies wilt inschakelen , voert u de onderstaande handelingen uit voor de browser die u gebruikt. Net als bij Firefox draait deze in een sandbox. De verwachting is dat dit aantal alleen maar gaat stijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts