vrijdag 12 augustus 2016

Intergas code 13

Omschrijving: Sensorfout S1. Oorzaak: Controleer bedrading op breuk. Foutmelding: Aanvoersensor fout. Er is een sensorfout in sensor de aanvoersensor. Mogelijk zit er lucht in de installatie.


Ontlucht de ketel en cv-installatie.

De storingscode Intergas HRE cv ketel staan hieronder in het tabel. Voor het verhelpen van een storing adviseren wij u om een erkende Intergas installateur in te schakelen als u er zelf niet uitkomt. Ik las net op deze site wat mijn code inhoudt. De aanvoersensor zou defect zijn. Waar moet ik deze plaatsen?


Is het eenvoudig te doen? Documentatie geeft aan dat sensor Svervangen dient te worden. Wie kan dit voor mij uitvoeren en tegen welke kosten?


De klus is uitgevoerd door Nagtegaal-Installatietechniek.

Lees voor het installeren en gebruiken van het toestel deze installatievoorschriften zorgvuldig door. Bewaar dit installatievoorschrift bij het toestel. Handel altijd volgens de aangegeven voorschriften . Intergas komen kijken en hun conclusie is dat het niet de ketel is, maar de luchtcirculatie.


ING gaat de (papieren) TAN code afschaffen. Indien zich de volgende eenvoudige storingen aan het toestel voordoen dan kunnen deze als volgt opgelost worden. Bij herhaling of andere storingen dient u altijd contact op te nemen met uw installateur.


De CV installatie wordt niet of onvoldoende war– Verhoog de ingestelde temperatuur van de kamerthermostaat. De ruim 2medewerkers die voor. BONARIUS werken doen dat vanuit een duidelijke missie: kwaliteit leveren, klantgericht werken en oplossingsgericht handelen. Ketel en bedieningspaneel. Kombi Kompakt HRE-ketel Intergas.


Codes geven de status van de . Binnen de cv ketel discussie en ervaringen is het belangrijk om het bouwjaar en tupe van het merk te vermelden. Anders is het appels met peren vergelijken. Een intergas of Remeha van jaar oudkan en mag niet vergeleken worden met de huidige types.


Daar komt bij dat types van hetzelfde merk grote . Uw Intergas CV-ketel geeft een storingscode , wat nu? De meest voorkomende Intergas storingscodes worden op deze pagina uitgebreid toegelicht.

Op zoek naar mensen met verstand van ketels e. Ik hoop dat iemand me kan helpen. Alvast bedankt voor de moeite! Heb ondertussen keer een monteur langs gehad en heb nu een half . Installers are required to carry out installation, commissioning and servicing work in accordance with the Benchmark Code of Practice which is available from the. DHW temperature (factory setting) °C. Beste lezers, Sinds een ruime week trotse eigenaar van een Toon.


Heb deze verkregen van een vriend die ging verhuizen. Uiteraard direct een abonement.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts