vrijdag 26 augustus 2016

Aluminium rooster op maat

Roosters op maat gemaakt volgens uw exacte specificaties. RVS of aluminium - werkdagen levertijd aan een scherpe prijs! De steeds vernieuwende, geavanceerde productietechnieken verzekeren het hoogste niveau aan kwaliteit en veiligheid aan onze roosters.


Om maximale duurzaamheid te garanderen zijn de stalen roosters ook thermisch verzinkt . Staco Belgium biedt een compleet assortiment roosters en traptreden in staal, aluminium en RVS. Voor iedere toepassing biedt Staco een oplossing, van vloer- en balustraderoosters tot gevelbekledingen.

In de bouwmarkt zijn enkele standaard aluminium roosters te koop. De vakhandel heeft hiernaasrt veel alu roosters voor installatietechnische toepassing. Bij een metaal specialist zijn aluminium roosters op maat te bestellen , enkele mogelijkheden.


GAVO Lamellenroosters worden voor u op maat gemaakt, maar eventueel een keuze uit ons zeer grote standaard maten assortiment is ook mogelijk. Standaard maten zijn uit voorraad leverbaar, voor maatwerk hebben wij korte levertijden. De roosters worden gemaakt in de materialen aluminium , staal.


De Metaalwinkel biedt o. Las-Pers producent en leverancier van roosters en traptreden, Las-Pers produceert roosters in staal, roestvaststaal, aluminium en kunststof. Ventilatieroosters op maat Staat de gewenste maat er niet tussen?

We kunnen meer maten bij de fabriek bestellen of zelfs op . Buitenluchtrooster op maat. Clima Construct maakt voor u in eigen atelier buitenluchtroosters op maat. De onderdelen zijn separaat leverbaar. Aluminium vloerrooster met verwijderbare kern en montageframe.


Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen wij in huis bijna alles op maat maken. Je kan bij ons terecht voor laswerken. Econox lamellen buitenluchtroosters zijn geschikt voor de aan- en afvoer van lucht. Door het modulaire bouwsysteem zijn ze leverbaar in iedere maatvoering.


Visuele vrije doorlaat :. Minimale afmetingen 4= 1x 1mm. Het rooster is uitgevoerd met een ruime fens . Zoals dubbel glas met stelblokjes. RAAMROOSTERS MET V-LAMELLEN.


Totaalmaat aluminium kozijn kunststof kozijn houten kozijn. Het zagen op maat van verluchtingsroosters en aluminium profielen nemen wij graag voor onze rekening. Oprolbaar onbehandeld of gevernist houten rooster , uitvoering Designo met verkorte tussenafstand en natuurkleur aluminium tussenstukjes.


Inlegraam in natuurkleurig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts