dinsdag 30 augustus 2016

Luchtgordijn werking

AIRMADE air solutions biedt verschillende soorten luchtgordijnen aan, afhankelijk van uw wensen en uw budget kunnen we de juiste selectie voor u maken. Zo leveren en plaatsen wij diverse maten, capaciteiten en designs, variërend van elektrisch verwarmd tot water verwarmd of zelfs warmtepomp verwarmd. Voor de meest energie-efficiënte werking moeten luchtgordijnen al worden opgenomen in de bouw-, plannings- en ontwikkelingsfase.


In sommige gevallen kan de installatie van een luchtgordijn na de voltooiing van een gebouw betekenen dat u genoegen moet nemen met een tussenoplossing en minder efficiëntie.

En helaas hebben een aantal mythen en misverstanden met betrekking tot de werking en installatie van luchtgordijnen geresulteerd in een . Altijd al afgevraagd hoe een luchtgordijn nou echt werkt? Gemeten en beoordeeld door een. Uit Amsterdams onderzoek bleek dat van de luchtgordijnen fout geïnstalleerd is.


Vul de scorekaart in op . Een luchtgordijn onderhoudt voor u de temperatuur, vermindert uw energiekosten en verwijdert stof uit de lucht.

Luchtgordijnen in all types. Verbreding van de luchtstraal. Blijvend hoog rendement. Bij een hoge benodigde warmtecapa- citeit wordt bij een conventioneel luchtgordijn de uitblaassnelheid ver- hoogd.


De verhoogde luchtsnelheid zorgt echter ook . Betere werking dan conventionele luchtgordijnen. De hoge druk luchtdeurtechniek garandeert een veel effectievere luchtscheiding dan de conventionele luchtgordijnen die bijvoorbeeld in warenhuizen worden toegepast. Een conventioneel luchtgordijn werkt met enorme hoeveelheden lucht waaraan veel . Deze handleiding is bedoeld voor de installateur en voor de gebruiker. De verbe- terde werking van dit CA- luchtgordijn wordt hieronder aangetoond. Behandelt wordt de werking en de installatie van de ACM.


In het belang van uw veiligheid en om een correcte werking te kunnen waarborgen is het belangrijk dat u alvorens het apparaat te installeren en in gebruik te nemen deze handleiding, inclusief . Deze warmtepomp technologie is erg flexibel. Door de uitstekende efficiëntie en het COreductiepotentieel is deze techniek ideaal in combinatie met een luchtgordijn. De werking van een warmtepomp is totaal anders ten opzichte van een standaard elektrische verwarmer.

Behalve dat de winkelondernemer energie bespaart is zorgt het gebruik van een luchtgordijn ervoor dat de omzet stijgt. De winkeldeuren staan geopend naar het publiek, men zal zich eerder uitgenodigd voelen om de winkel binnen te stappen. Eenmaal in de winkel zullen de klanten langer aanwezig zijn omdat een . Aangezien de product verschillen tussen een industrieel luchtgordijn ( luchtdeuren) en een standaard luchtgordijn , leest u hier de verschillen in werking. Zeer onderhoudsvriendelijk.


Regelbaar in 3-standen via RF bediening. Eén ventilator zorgt voor een onverwarmde voorste lucht- stroom. De tweede ventilator voor een verwarmde luchtstroom. Binnen vijf minuten moeten vervolgens de vier knoppen van de RF bedieningsschakelaar tegelijkertijd langer dan één seconde worden ingedrukt.


Het luchtgordijn zal daarna niet meer reageren op de. Zo ontstaat er een aangenaam binnenklimaat en een thermisch neutrale klimaatscheiding zonder tocht. Is het buiten warmer dan binnen? Dan is de werking omgekeerd: met een onverwarmde of gekoelde luchtstroom zorgt een luchtgordijn ervoor dat de warme lucht buiten blijft.


Dit kon in het verleden enkel worden verholpen door een extra (via gas of elektriciteit) warmtebron aan te wenden, en dat is . De aangezogen lucht wordt niet via de verdamper geleid maar direct over de ventilatoren (bypass systeem). Werking bij ontdooiing buitenunit. Directe aanzuig van ruimte- temperatuur ca. De warme verticale luchtstroom zorgt ervoor dat er geen koude lucht naar binnenkomt en de warme lucht via de vloer wordt verspreid. De rest van de ruimte ondervindt geen hinder . Een voorgordijn en warmeluchtgordijn voor een efficiënte afscherming van koude lucht.


Tandem- luchtgordijn werkwijze (engels).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts