vrijdag 5 augustus 2016

Werkplaats amsterdam huren

De Openbare Werkplaats biedt werk- en opslagruimte, gereedschappen, machines, ondersteuning in woor daad en (kleine) materialen. Werkplekken, machines en gereedschappen zijn per dagdeel te huur en verbruiksartikelen per stuk te koop. De teller gaat niet meteen . Zelf aan de slag met professionele machines. Vind werkplaats huur op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

De stadsloods loodst ruimtezoekers door de stad en de gemeentelijke regelgeving. Zij begeleidt ondernemingen en (maatschappelijke) organisaties bij het vinden van een geschikte ruimte. In Werkplaats gaat buffelen over in borrelen. Een plek waar kunstenaars en jonge ondernemers croissants verorberen en nieuwe plannen smeden.


Waar overwogen besluiten worden genomen en films voor het eerst daglicht zien. De plek voor werken zonder kantoor en koffie zonder filter. Op zoek naar een nieuwe werkplaats ? Nu is het juist de perfecte tijd een werkplaats te huren.


Wij bieden momenteel zeer geschikte ruimtes aan voor alle soorten ondernemers.

Bij ons kunt u een ruimte per direct huren op basis van een flexibel huurcontract. Amsterdam de deskundige partner . Per direct hebben wij een plekje in ons atelier te huur. Veste Noord biedt u veel voor weinig. In tegenstelling tot andere werkplaatsen hoef je niet een maandelijkse huur te betalen om gebruik te kunnen maken van de werkplaats , maar . Winkelruimte in Badhoevedorp. Mooie winkelruimte te huur , gelegen in het winkelcentrum van Badhoevedorp op uitstekende locatie.


Zie onze advertentie hieronder. Te huur gedeelde bedrijfsruimte. Prijs per m€ 1pm. Met een huurprijs vanaf €7per maand per mhuurt u bij . We bieden daarbij verschillende huurperioden aan.


Afhankelijk van de werkplek en huurperiode kun je deze werkplek naar wens inrichten. Recycle is een fietsenwinkel en werkplaats. U kunt hier terecht voor fietsreparatie, fietsverkoop, fietsverhuur, bijzondere.


Wilt u fietsen kopen of huren voor uw medewerkers? Wilt u een onderhoudsabonnement voor uw bedrijfsfietsen? Van tot 3stoere M2s te huur , geschikt als atelier, werkplaats en kantoor.

Kijk dan bij een van onderstaande categoriën naar de mogelijkheden. Makerversity is meer dan een werkplaats waar je een machine kunt gebruiken. Er wordt actief gezocht naar gebruikers – individuen of organisaties . Uitzicht op een gracht, in de omgeving allerlei horecagelegenheden én een creatieve werkplek in een stijlvol kantoorpand: dat is het vooruitzicht als u besluit om in dit kantoor een kantoorruimte te huren. Maak bovendien gebruik van de lunchmogelijkheden, de gratis koffie en de vergaderruimte!


Wij zijn gespecialiseerd in en motor dealer van Honda en Suzuki motoren, groot aanbod motoroccasions en eigen motorrijschool. Pieter Smit Theater Rock Portugal Lda.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts