vrijdag 19 augustus 2016

Scheelt betekenis

Je hebt gezocht op het woord: scheelt. Eén spreekwoord bevat `het scheelt `. Eén betekenis bevat `het scheelt `. Het dialectenwoordenboek kent spreekwoorden met `het scheelt `. De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van quote, en onze .

Soms hoor ik dat scheelt ook alweer en soms dat scheelt wel wat en nog meer combinaties. Dat komt omdat Ik hoog ben opgeleid. En nog in dit artikel, wat betekent dat scheelt alweer en waarom niet gewoon dat scheelt ? Het draagt niet bij aan de betekenis van de zin. Synoniemen: disfunctioneren, mankeren. Dat scheelt een slok op een borrel.


De betekenis van scheelt vind je op deze pagina. Er werden verschillende definities van scheelt gevonden in de woordenlijst.

Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen om zo het woordenboek nog completer te maken. Translation and Meaning of scheelt , Definition of scheelt in Almaany Online Dictionary of English-Dutch. Als huizenkoper is het natuurlijk belangrijk om zicht te hebben op de kosten die je kwijt gaat zijn aan het kopen van een huis. In het geval van kosten koper komen er bovenop de koopsom nog. Het woord schelen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal . Uitdrukkingen en gezegdes.


NL: dat scheelt je twee dagen EN: that makes a difference of two days. NL: het kan niet schelen EN: never mind. NL: wat kan hem dat schelen ? De evaluatie krijgt nu een meerwaarde vanuit een dieper begrip van de betekenis van de processen die zich juist afspelen. Sommige opvoeders beschikken in dit verband. Een opvoeder heeft reeds gepoogd om hem te vragen wat er scheelt , maar Dirk kan hierop niets uitbrengen.


Als hij hem daarna uitlegt dat hij op die . In de structuur of de opbouw van een gesprek zien we duidelijk het eerste element, aarde, terug. Aan een goede inhoud en opbouw hebben we immers houvast. Het scheelt natuurlijk veel als de gesprekspartner in staat is zijn verhaal helder te .

Rooslien De oudste dochter, altijd in westerse kleding, die een jaar scheelt met Petroek, is fors gebouw met een huid die koelit langsep wordt genoemd. Zij wordt door iedereen als een ware Indische schoonheid beschouwd. Er zwerven altijd mannen om haar heen, maar ze gunt hun weinig aandacht.


Scheelt het dan voor eerst niet veel, als men aan de Hooge Overigheit, na de visitatie rapport doende, debiteert (buiten eenige andere omstandigheden aan te merken,) een kin dat in de geboorte gestorven is, voor een kind dat nogeenige tyd na de geboorte geleeft heeft, ja nog so lang dat het eerst heeft kunnen ademen . Het Nederlandse leger wordt zó geteisterd door gebrek aan brandstof, dat één compagnie infanterie nog slechts zes van de twaalf tanks kan laten rijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts