maandag 15 augustus 2016

Complete inboedel fossiel

Koop of Verkoop fossiel op Marktplaats. Vind complete inboedel fossiel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Eettafel salontafel en dressoir met spiegel. Complete inboedel woonkamer Sonia NU VAN €79- VOOR €49-.


Oost West en Middelbeers.

Het gaat om een vitrinekast met glasplaten, een spiegel en lamp. Salontafel : 140cm ronde schaal geen onzin biedingen. Compleet fossiel stenen meubelset in zeer goede staat. Eventueel ook losse verkoop.


Zo spoedig mogelijk weg! Onderkant van eettafel is massief steen. Fossiele meubels met glasplaat. Staat: zo goed als nieuw. Meubels in fossiele stijl.

De set bestaat uit: dressoir met spiegel tv kast vitrinekast salontafel voor de hele set: bieden vanaf €50- euro voor meer info kunt u bellen of. Als u verder surft accepteert u deze cookies en gaat u akkoord met de verwerking van de (persoons)gegevens die met behulp van cookies kunnen worden verzameld en verwerkt voor de onder I) tot en met IV) genoemde doeleinden. TE KOOP: FOSSIEL STENEN MEUBELS, COMPLETE SET! De meubels zijn in goede staat en hebben weinig gebruikerssporen.


Er zit lichte scheur aan de zijkant van het tafelblad eettafel. Vanwege de natuursteenlook is dit bijna niet te zien! De complete meubelset bestaat uit: Vitrinekast incl verlichting . WIJ ZIJN ALTIJD GOEKOPER! KORTING KORTING KORTING KORTING KORTING KORTING KORTONG KORTING KORTING KORTING. Tweedehands aanbod voor fossiel meubel.


Design eettafel - voor stoelen De hoogwaardige eettafel, geïnspireerd op de nieuwste trends, is een uitstekende keuze voor eetkamer-. Ter Apel Groningen, € 2450. Inboedel :- wandmeubel- salontafel. Alphen aan den Rijn (ZH). Vind fossiel meubels op Marktplaats.


Mooie complete inboedel van fossiel te koop jaar ou zo goed als nieuw. Het betreft een tv kast, een salontafel, een eethoek een. Model complete inboedel hoogglans klassiek italiaanse stijl woonkamer meubels Breda comfortabel model met fraaie afrondingen.

Tv kastDressoir met spiegelVitrine kastSalon tafelEet tafel met stoelenBijzet tafelKruikGaat ivm nieuwe . RUIME KEUZE AAN FOSSIELSTENEN MEUBELS BIJ ROMA MEUBEL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts