donderdag 25 augustus 2016

Verwarmde tuinkussens

KUSzzz maakt in samenwerking met Stoov zit- en rugkussens met verwarmingselementen. Onze verwarmde kussens zijn geschikt voor de horeca en eigen tuin. Dutch Design delivered free at your door. Tuinkussens moeten tegen een stootje kunnen, maar natuurlijk ook bestand zijn tegen zon, regen en vlekken. Het is dus belangrijk dat de stof slijtvast, kleurecht en vuilafstotend is.


Al onze stoffen hebben hun eigen unieke eigenschappen.

Kijk wat jij prettig en belangrijk vindt en maak je eigen keuze. Voor 23:uur bestel dinsdag in huis. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het merk is opgericht door een team van topdesigners, engineers en specialisten, die nauw samenwerken om zo een absolute kwaliteit van de producten te kunnen garanderen.


Elke zitplaats heeft een eigen . Nieuw in de collectie zijn de verwarmde kussens om nog langer te genieten indien de avonden of dagen wat koeler worden. Onze collectie stoffen in diverse kleuren zijn allen waterafstoten vlekweren zonlichtbestendig en uitstekend geschikt voor tuinkussens op maat. Wij leveren alle soorten . Of je nu een terras hebt in de horeca of gewoon graag altijd buiten zit in je eigen tuin, verwarmde kussens zijn een uitkomst als het nét wat frisser.

Outdoorkussens maakt ook loungekussens, terraskussens, ligbedkussens, tuinkussens , sierkussens, bootkussens, caravankussens en zitzakken op maat. Bieden je tuinkussens niet meer het comfort dat je gewend was en wil je een compleet nieuwe set? Zijn een paar van je huidige tuinkussens niet meer zo mooi en kun je geen nieuwe meer bijkopen? Wat is er dan leuker dan zelf een volledig nieuwe set te ontwerpen bij Outdoorkussens? Jaaaa, de basis van Nofruit, hier is het mee begonnen :-) Onze kussens zijn in elke vorm en maat speciaal door jou samen te stellen.


Of het nu gaat om een klein kussentje voor op je vensterbank, of de aankleding van je complete tuinset. Met onze berg aan ervaring denken we graag mee met jouw wensen. Kom ze testen in onze showroom in Opheusden!


Van der Garde Tuinmeubelen. Deze verwarmde tuinkussens al gezien? De door de kussenhoezengigant gefabriceerde kussens of kussenhoezen zijn uitermate geschikt voor horeca gelegenheden. Ook maken wij horeca stoelkussens voor uw terras, het zogeheten terrasstoel kussen, welke kunnen worden voorzien van een logo. Waarom de lucht om ons heen verwarmen als het ook slimmer kan?


Ondernemer Teun van Leijsen (35) van Stoov ontwikkelde samen met Maarten Middelkoop ( 50) een draadloos verwarmd elektrisch zitkussen. Loungekussenconcurrent, het juiste adres voor betaalbare (outdoor)kussens op maat gemaakt. Door gebruik te maken van de juiste mix aan ingredienten. Elektrische zaaibak 4-delig. Weerbestendige hoes tuinkussens.


Houten zitbank met opbergkist.

Reuzepropagator elektrisch. Koop of Verkoop tuinkussens op Marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts