vrijdag 12 augustus 2016

Wallas kooktoestel handleiding

Belangrijke aandachtspunten voor de installatie van Uw Wallas kooktoestel. Aansluitingen aan de brandstoftank en brandstofpomp dienen met goed passend gereedschap strak vastgedraaid te worden. Dit is van absoluut belang om een goede werking van het toestel te verkrijgen.


Vide range of manuals of present devices and devices which are out of production. Werkplaatshandboek Wallas 95D. Voor installatie voorschriften en onderdelen bent u bij Hager Groothandel en Techniek op het juiste adres.

Hieronder vind u alle informatie over uw kookplaat de 95D. Leer ons onderstaande informatie aan te vullen en vertel ons wat u mist zo kunnen wij deze site up to date houden. Deze Wallas Dieselcooker is voorzien van een keramische kookplaat en werkt op de diesel uit uw brandstoftank. Vele malen veiliger dus dan een kooktoestel op gas. Geen gasflessen meer sjouwen, altijd voldoende brandstof bij . Er verdwijnt dus volt in de draad tijdens de startprocedure.


IK wil dit verlies verminderen door een tweede rode en zwarte draad te monteren. De bestaande draad is ca. Welkom bij de Nauticshop online.

Een wereld aan watersportartikelen. Hij deed het niet en volgens de toen. Download hier gratis uw Kookplaat handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Unsubscribe from lunarcod? WALLAS kachels zijn speciaal ontworpen voor gebruik aan boord van jachten en on- derscheiden zich van andere. Safeflame is een veilig kooktoestel dat werkt op petroleum, zonder vlam of pit. Een combinatie van elegantie, gebruiksgemak en veiligheid.


De kookplaat kan gebruikt worden als verwarming met de optionele verwarmingskap. Een Wallas Diesel kooktoestel is een alternatief, doch zit je met een rookgas afvoer naar buiten. Ik kook op een Wallas kooktoestel (tevens verwarming), hij werkt op lampolie (zonder geur, dit voor bausie :-) ). Uit de handleiding begrijp ik dat er branders in het apparaat zijn gemonteerd hetgeen 6 . Wij hebben jaren, in onze watersport periode , een Wallas fornuis gebruikt.


Dit staat niet vermeld in de montagehandleiding ! Nog een belangrijk voordeel van de Wallas 85D kooktoestellen : ze kunnen in een open . Wallas 85DU kan worden gebruikt als kajuitverwarming met de 2verwarmingskap. Combinatie oven en koken. Slechts jaar gebruikt.


Kan gedemonstreerd worden.

Zo goed als nieuw Ophalen. De Woudbloem Marine Service. Wallas safe-flame ceramic diesel stove – an absolutely safe stove for your boat. The stove has no open flame, so there is no fire or explosion.


The Wallas 85D is available as a built-in or flush mount version. Installation dimnensions DT ( WxDxH): 4x 3x 196. T – the basic model of the petroleum-fueled ceramic cooking field stove is a practical, reliable and elegant solution for all small galleys.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts